Mit gondoltok erről? Többi lent.
Szòval az a helyzet, hogy a baràtommal lassan 1 éve együtt vagyunk. Most, hogy nyàr van minden este a baràtomnàl vagyok. Ez egy nagy hàz ahol a baràtom a szüleivel,nagyijàval, tesòjàval lakik. Mindenkivel ttök szuper a kapcsolatom és egyàltalàn nem zavar senkit, hogy esténként ott vagyok illetve vasàrnap van, hogy egész nap. Nem élősködök hiszen szoktam vinni mindig vmi hasznosat. Na a lényeg szòval a nagymama kicsit furcsa nekem. Màr a két csalàd unokài között külömbséget tesz szòval a baràtomat nem szereti annyira mint a màsik unokàjàt ( aki nem a baràtom tesòja hanem az unokatesòja) a külömbség tevés ott is megmutatkozik, hogy az unokatesò baràtnőjé jobban csìpi mint engem. A nagyinak van egy testvére is aki gyakran eljön. Tegnap bementem a szobàba ők kint beszélgettek. Aztàn kijöttem a szobàbòl de nem vettèk ezt észre és pont engem beszéltek ki. Meg a baràtomat szidtàk...nagyon rosszul esett :/ sìrva fakadtam mert nem értettem mivel érdemeltem ezt ki. Ami meg célzàs volt nekem és rosszul esett az az volt, hogy àtjött az imàdott unoka és baràtnője és agyon dicsérgettèk a baràtnőt és azt mondtàk: hàt igen teigényes pasinak igényes baràtnő.
A mamàt meg az zavarja, hogy én ott vagyok ő meg még a rezsibe se add, fogyasztja az àramot direkt...
Mit gondoltok ìgy amblokk erről?
Az hogy jobban kedvelnek nálad valakit, azt tényleg nem kell figyelembe venned, hidd el, lesznek még az élet más területén is olyan emberek akiket jobban fognak kedvelni nálad.
A kibeszélés ugyanez: Te is megbeszéled a barátoddal a harmadik fél ügyeit. Minden ember ezt teszi. Ne hidd hogy most először beszélnek ki téged.
Vagy kérdezz rá mit ártottál nekik, miért kedvelik jobban a másik barátnőt, vagy pedig tűrj csendben és ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!