Mit gondoltok az olyan 14 éves gyerekről, aki ilyen szavakkal illeti az anyját?
Figyelt kérdés
Most éppen "Dögöljön meg az a g*ci, b*ssza meg a k*va annyát" De nevezte már undorító takonynak, és egyebeknek is.
Mindezt pl azért, mert megkérték, hgoy ő is legyen szíves segíteni valamit, de mivel egész napos gépezésen / telefonozáson kívül semmit sem hajlandó csinálni, ezért büntetésből elveszik a telefonját, és ekkor jönnek ezek a kedves jelzők.
Egyébként kezelhetetlen, agresszív, egy csepp tisztelet sincsen benne, undorítóan beszél mindenkivel, és képes a saját anyját lökdösni meg csapkodni. (Én a nővér vagyok, az csak egy dolog, hogy engem már fojtogatott is, meg késsel fenyegetett.)
2012. aug. 8. 23:44
1/40 anonim válasza:
Kitől tanulta? Érdekes mintát láthatott.
2/40 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, itthon senki nem beszél így, itthonról ilyet ő soha nem hallott.
2012. aug. 8. 23:46
3/40 anonim válasza:
Késsel fenyegetett?
Szarj egy nagyot a szájába!
4/40 anonim válasza:
Nem kell előadni, hogy a szülők bezzeg tökéletesek. Egy normális családban nem válik ilyen arrogáns, tiszteletlen sz*rcsimbókká senki.
5/40 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mondtam, hogy a szülők tökéletesek(Sőt sok mindenben nem értek egyet velük, de attól még többen vagyunk testvérek, ugyanabban a nevelésben, mégsem lett egyikőnk sem ilyen.
2012. aug. 8. 23:51
6/40 anonim válasza:
pszihologus? ebben az esetben szerintem muszaj
7/40 anonim válasza:
el lett kényeztetve, röviden és tömören :)
9/40 A kérdező kommentje:
Nem lett elkényeztetve...
2012. aug. 8. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!