24 éves nő vagyok, és alkoholista. Tovább lent. Elolvasnád?
Pedig pszichológus a megoldás.
Mégis hogy akarsz meggyógyulni, ha nem pszichoterápiával?
Az alkoholizmus betegség, és lelki alapon keletkezett betegség, pszichológushoz kell menned.
Hmmm... en rossz tarsasag miatt kezdtem el inni, de hal'Istennek idobe le tudtam allni.
Szerintem nem megy egyik naprol a masikra, pl. hetvegenkent ha megiszol valamit, az ugy mar oke. A legkonnyebben ugy lehet megcsinalni, ha nem tartasz otthon hetkozben semmit, amihez hozzanyulhatnal, ha epp lazulni akarsz.
Ugyancsak 24 eves no
Nem látja rajtad a környezeted... azt te csak hiszed! Egy pohár után észre lehet venni, ha az ember tudja, mit keressen! Szerintem nyílt titok, hogy alkoholista vagy, csak nem tudsz róla! Szerinted nem tűnik fel a boltban, hogy állandóan piáért jársz? Dehogynem!
Mit tégy? Szokj le, mielőbb! Undorító dolog ez! Nekem anyám iszik évek óta, ugyanannyi idős vagyok, mint te, ezerszer több okom lenne piálni, még a családi hajlamra is hivatkozhatnék. Ne légy gyenge!
Van abban valami amit az előttem lévő írt.
Szerinted valaki hozzá fogja vágni, h alkoholista vagy?
minek h hallgassa a női hisztit meg a "mi van nem kaptál pinát" c. a nők által hatalmasnak tartott beszólást?
Nem egy ismerősöm van, h totál alkesz és abban a hitben van, h nek veszik rajta észre csak, mert nem szól ra senki.
A múltkor volt egy tv műsor, hogy rengeteg női alkoholista van!
Az egyetemista csajok nyíltan isznak, de a nők nagy része zugivó.
Vagyis ország-világnak szidják a férjüket, hogy már megint sörözik, amíg nekik meg oda van dugva a szekrény mögé a pálinkás üveg!
A nők nagy része zugivó!
ez mekkora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!