Szerintetek kinek van, volt igaza?
Szerintem is valami kompromisszumos megoldás kéne...
nem tudsz lejárni mondjuk játszótérre beszélgetni anyukákkal?Tudsz hintázni a picivel,ha te ülsz a hintában.
Vagy nincs barátnőd,akihez el tudnál BKV-zni??Ha én Pesten laknék,lenne bérletem,akkor tuti hetente 1x meglátogatnám 1-1 barátnőm.
Azt nem tudod esetleg megbeszélni férjeddel, hogy hetente 1x el tudj menni szüleidhez?
Amúgy azt megértem, hogy férjed szereti ha otthon vagy mikor hazaér.
De még a hormonok is dolgoznak benned, ezért is lehetsz magadba zuhanva.
A tesó témára én sem voltam még kész mikor fiam 4,5 hónapos volt.
Ülj le férjeddel,beszéljétek meg, hogy neked szükséged van a társaságára,beszélgetésre, így este legyetek együtt.
"akkor ki főz, mos a férjedre?"
Mi a férje? Kisgyerek? Lássa el magát.
Hozzá nem mennék egy olyan pasihoz, aki így kiszolgáltatja magát, és ilyen a mentalitása.
Álljon már meg a menet!
A kérdező otthon van egész nap!
Nehogy már a férje főzzön, mosson miután hazaért a munkából!
Nem kell átesni a ló túloldalára. A kérdező sem írta egy szóval sem, hogy nem mos, főz szívesen a férjére. De az megint egy másik véglet, hogy ha nem tesz elé kaját, a férfi inkább nem eszik, mert arra nem képes, hogy egy szendvicset megegyen.
Én örömmel főzök a férjemre, de az is igaz, hogy ha úgy alakul, képes összedobni valami könnyű ételt, és ha valamiért nem tudnék rá mosni, akkor nem azt a megoldást választaná, hogy akkor koszos ruhában jár, hanem megkeresné a mosógép leírását és megtanulná használni.
Ha hazajön a munkából, nem a gép az első, hanem az, hogy hol tud nekem segíteni. Etet, büfiztet, pelenkáz, fürdet, altat, szavam sem lehet, de valamilyen szinten el is várom ezt. A gyerekeket két ember vállalta, két ember nevelje is fel. Szerencsére az én párom el sem tudná képzelni, hogy a gép mögött töltse azt az időt, amit a gyerekeivel is tölthet.
A leírás alapján a kérdező férje mulya és életképtelen, és a kérdezőnek teljesen igaza van abban, hogy ezt unja.
nem ismerted meg eléggé azt az embert, akihez hozzámentél és gyereket szültél neki.
pláne nem lennék együtt egy olyan emberrel, aki ha éhes inkább megdöglik mintsem csináljon magának valamit.
az, hogy dolgos, tisztességes, még nem elég egy jó kapcsolathoz. empátia is kéne hozzá.
6. 11. és 17.
Ti vagy férfiak vagytok, vagy nincs gyereketek, emellett még empátia sem szorult belétek.
A hajamat tudnám tépni ettől az idióta hozzáállástól, hogy ha valaki anya lesz és otthon van a gyerekkel, akkor már nem lehet igénye semmire azon kívül, hogy ellássa a babát és imádott férjurát.
Szerintetek csupa móka és kacagás otthon lenni a négy fal között egy kisgyerekkel?
Pont ettől csavarodik be sok kismama, hogy szülés után csak koszos pelusokról, szoptatásról, sírásról, házimunkáról kezd szólni az élete.
Belegondoltatok, milyen megterhelő ez? Ja bocs, valószínűleg ti csak azt gondoljátok kemény munkának, amiért fizetnek.
A kérdezőnek teljesen jogos az a vágya, hogy legalább egy hétig pihenhessen egy kicsit és felnőtt társaságban is legyen, beszélgethessen.
Mind olvashatjátok ti is, a férje nem nevezhető éppen társaságnak, még akkor sem, ha éppen otthon van.
Emellett nem esne le a gyűrű az ujjáról, ha ő is segítene a baba és a ház körül.
Bírom, hogy sok férfi arra hivatkozván, hogy "hát én keresem a pénzt" kihúzza magát mindezek alól.
Sok apukát ismerek, akik részt vesznek a házimunkában és a gyerek körüli teendőket is ellátják, pedig ők is dolgoznak.
A kérdező férje egyszerűen egy töketlen barom, aki csak pöffeszkedik otthon és várja, hogy a felesége kiszolgálja, mert hát ő "keményen húzza az igát, az asszony meg úgyis csak vakarja a s*ggét otthon egész nap".
Fúúúú.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!