Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Költözzek? A...

Mit csináljak? Költözzek? A szüleimnek hogy mondjam el?

Figyelt kérdés

5 éve lefekütem egy akkori osztálytársammal a téli szünetben,mind a kettőnknek az volt az első...Régóta ismertem és jóban voltunk,a fiú ismerőseim közül vele volt a legjobb a barátságom.De miután a szünet után elkezdődött a suli,ő úgy viselkedett velem,mintha semmi nem történt volna,minden csajjal flörtölt és összejött a legjobb barátnőmmel.Ez szörnyen esett,de végül is szakítottak 3 hét múlva,mert a barátnőm lefeküdt vele és a srác dobta.Ezt még folytatta jópár barátnőjével(népszerű,menő srác,mert a családja gazdag,ő helyes és biciklizik,ráadásul versenyszerűen sportol,szóval jó az alakja is),a gimnázius első évében is olyan volt velem,mintha nem történt volna közöttünk semmi,levegőnek nézett kb(egy osztályba kerültünk ott is).Az első gimis nyarunkon újra jobb lett a kapcsolatunk egy véletlen miatt és elmondtam neki,hogy sz*r érzés volt,hogy átnézett rajtam és emiatt a barátságunk is tönkrement.Ő mindenért bocsánatot kért és az egész nyarat kettesben töltöttük,2 és fél hónapon keresztül egy lánnyal sem feküdt le rajtam kívül.Utána elkezdődött a suli és valahogy minden olyan komoly lett...Folyton rólunk beszéltek,a lányok majdhogynem utáltak,mert összejöttem azzal a sráccal,aki nekik tetszet.

1 évig együtt voltunk,utána szakítottunk.Pár hétig alig szóltunk egymáshoz,de utána elkezdtünk néha szexelni,csak úgy...Ezek az alkalmak egyre gyakoribbak lettek és szexkapcsolat lett közöttünk.Ez fél évig tartott,utána a nyarat külföldön töltötte és vége lett.

Az utolsó gimis évünk alatt(az idein) nem volt közöttünk semmi(se szex,se szerelem),de gyakran láttuk egymást,mert a legjobb barátnőm összejött az ő legjobb barátjával és sok programunk volt négyesben,ami az elején kicsit ciki

volt,de pár alkalom után már mind a ketten jól éreztük magunkat és nem volt fura vele moziba menni vagy bowlingozni és sokat beszélgettünk.

Viszont a elmentünk négyesben nyaralni a nyáron.Az első pár napban még jól elvoltunk,utána flörtölt velem egy srác,erre a volt barátom addig provokálta,hogy összeverekedtek.Utána elmondta,hogy azért tette,mert még mindig érez valamit irántam és nincs kész arra,hogy mással lásson(de az persze nekem nem esett rosszul mikor ő flörtölt/smárolt/szexelt más lányokkal...) és megcsókolt és lefeküdtem vele...Beszélgettünk és elmondta,hogy ő maga sem tudja,hogy mit akar igazából,de szeret és ez ellen nem tud mit tenni.Az igazság az,hogy én is szeretem(már vagy 5 éve).

Kiderült,hogy szeptemberben ugyanazon az egyetemen kezdünk el tanulni és neki van ott egy emeletes lakása,

közel az egyetemhez,a város legjobb részén és felajánlotta,hogy odaköltözhetnék én is,mert az a lakás nagy neki és talán megpróbálhatnánk komolyabban a dolgot kettőnkkel kapcsolatban.

Tényleg ez lenne a legjobb megoldás,de nem tudom,hogy a szüleimnek hogy mondjam el,mert eddig úgy volt,hogy a nagynénémhez költözöm.De most itt van ez az ajánlat és nem tudom,hogy mit tegyek.A családom nem annyira szereti az exemet,de valahogy el kell nekik mondanom a dolgot...

2012. aug. 7. 11:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, csak úgy megsúgom, hogy amit te leírsz (ő kihasznál téged szexuálisan, te pedig másban használod ki), jobb helyeken prostitúciónak nevezik. Szóval ezt ne nagyon reklámozd nyíltan, hogy egymást használjátok ki, mert lehet, hogy elásod magadat intelligensebb társaságban. Ráadásul ez a szóhasználat nem igazán az egymás iránti szeretetet sugallja. Ehhez is buta vagy, hogy felfogd, hogy ilyet nyíltan nem ízléses kijelenteni, hogy kihasználjátok egymást a pároddal.

Ja, és még mindig tartom a véleményemet, hogy ostoba vagy, és a srác továbbra is ki fog használni, te pedig tűrni fogod.

2012. aug. 7. 12:28
 22/29 anonim ***** válasza:
76%
Mindig rossz végignézni,amikor valaki lelki roncsot csinál magából,mint ahogy te is.Örülök,hogy nem vagyok a szüleid helyében,szörnyű lehet egy ilyet végignézni.Nem véletlenül utálják az exedet.Te meg vagy nagyon hülye vagy,amiért hagyod,hogy qurvának használjon,vagy nagyon szolgalelkű.Az utóbbi típusú nők meg csak szexre és házi rabszolgának valók.A te döntésed,akár el is küldhetnéd a faßba ezt az újgazdag kis köcsö.göt.De ha nem teszed,akkor az a te bajod.Én csak azokat sajnálom,akik aggódnak érted és látják előre,hogy ki fogsz készülni.Én arra szavazok,hogy ne költözz hozzá,mert még az is lehet,hogy onnan egyenes út vezet a pszichiátriára.
2012. aug. 7. 12:37
 23/29 anonim válasza:
64%
nem tudok komolyan válaszolni, mert megakadtam a szemem azon, hogy már 15 évesen is össze-vissza kufircoltál. a napnál is világosabb, hogy az a 'még mindig érzek valamit irántad' azt jelenti, hogy még mindig feláll rád a farka. már bocsánat, kicsit nyers válasz . de hová lett az önbecsülésed?
2012. aug. 7. 12:51
 24/29 anonim válasza:
* pontosabban hogy már 15 évesen is szokás össze vissza kufircolni.
2012. aug. 7. 12:52
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

"2 és fél hónapon keresztül egy lánnyal sem feküdt le rajtam kívül"

GIGALOL... Szánalmas vagy, kérdező!

2012. aug. 7. 13:36
 26/29 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnállak. Egyet tudok neked tanácsolni. Felejtsd el a pasit! Töröld a számát! Koncentrálj az egyetemre, a karrierre és majd találsz olyat, aki tényleg szeret és boldoggá tesz, mert ez a pasi, g.rény, nem fog. Elhiheted. A válaszolók 98%-a ezt mondja, ki szebben, ki csúnyábban. Szerinted mind sz.rul látja a helyzetet? Soha nem fog elvenni, sem komolyan venni. Legyen tartásod! Ne is gondolkozz, hogy odaköltözöl.
2012. aug. 7. 14:26
 27/29 anonim válasza:
és mi lesz, ha megismersz valakit, aki tényleg téged szeret, nem a lyukadat? azt is szétveri majd a 'barátod'?
2012. aug. 7. 14:47
 28/29 anonim ***** válasza:
72%

""2 és fél hónapon keresztül egy lánnyal sem feküdt le rajtam kívül"

GIGALOL... Szánalmas vagy, kérdező!"

Ezen én is nagyot röhögtem. Most ez valami hősies teljesítmény a sráctól, hogy két hónapig kibírta félrekúrás nélkül? Ez az egész szomorú.

2012. aug. 7. 15:40
 29/29 anonim ***** válasza:
61%

Ja, talpig úriember :)

Persze, arra jó vagy neki, hogy legyen mibe lógatnia a farkát. Nincs túl rajtad, persze. Mert épp nincs neki más szexpartnere. Ennyi erővel hozzám is költözhetnél.

2012. aug. 7. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!