Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Költözzek? A...

Mit csináljak? Költözzek? A szüleimnek hogy mondjam el?

Figyelt kérdés

5 éve lefekütem egy akkori osztálytársammal a téli szünetben,mind a kettőnknek az volt az első...Régóta ismertem és jóban voltunk,a fiú ismerőseim közül vele volt a legjobb a barátságom.De miután a szünet után elkezdődött a suli,ő úgy viselkedett velem,mintha semmi nem történt volna,minden csajjal flörtölt és összejött a legjobb barátnőmmel.Ez szörnyen esett,de végül is szakítottak 3 hét múlva,mert a barátnőm lefeküdt vele és a srác dobta.Ezt még folytatta jópár barátnőjével(népszerű,menő srác,mert a családja gazdag,ő helyes és biciklizik,ráadásul versenyszerűen sportol,szóval jó az alakja is),a gimnázius első évében is olyan volt velem,mintha nem történt volna közöttünk semmi,levegőnek nézett kb(egy osztályba kerültünk ott is).Az első gimis nyarunkon újra jobb lett a kapcsolatunk egy véletlen miatt és elmondtam neki,hogy sz*r érzés volt,hogy átnézett rajtam és emiatt a barátságunk is tönkrement.Ő mindenért bocsánatot kért és az egész nyarat kettesben töltöttük,2 és fél hónapon keresztül egy lánnyal sem feküdt le rajtam kívül.Utána elkezdődött a suli és valahogy minden olyan komoly lett...Folyton rólunk beszéltek,a lányok majdhogynem utáltak,mert összejöttem azzal a sráccal,aki nekik tetszet.

1 évig együtt voltunk,utána szakítottunk.Pár hétig alig szóltunk egymáshoz,de utána elkezdtünk néha szexelni,csak úgy...Ezek az alkalmak egyre gyakoribbak lettek és szexkapcsolat lett közöttünk.Ez fél évig tartott,utána a nyarat külföldön töltötte és vége lett.

Az utolsó gimis évünk alatt(az idein) nem volt közöttünk semmi(se szex,se szerelem),de gyakran láttuk egymást,mert a legjobb barátnőm összejött az ő legjobb barátjával és sok programunk volt négyesben,ami az elején kicsit ciki

volt,de pár alkalom után már mind a ketten jól éreztük magunkat és nem volt fura vele moziba menni vagy bowlingozni és sokat beszélgettünk.

Viszont a elmentünk négyesben nyaralni a nyáron.Az első pár napban még jól elvoltunk,utána flörtölt velem egy srác,erre a volt barátom addig provokálta,hogy összeverekedtek.Utána elmondta,hogy azért tette,mert még mindig érez valamit irántam és nincs kész arra,hogy mással lásson(de az persze nekem nem esett rosszul mikor ő flörtölt/smárolt/szexelt más lányokkal...) és megcsókolt és lefeküdtem vele...Beszélgettünk és elmondta,hogy ő maga sem tudja,hogy mit akar igazából,de szeret és ez ellen nem tud mit tenni.Az igazság az,hogy én is szeretem(már vagy 5 éve).

Kiderült,hogy szeptemberben ugyanazon az egyetemen kezdünk el tanulni és neki van ott egy emeletes lakása,

közel az egyetemhez,a város legjobb részén és felajánlotta,hogy odaköltözhetnék én is,mert az a lakás nagy neki és talán megpróbálhatnánk komolyabban a dolgot kettőnkkel kapcsolatban.

Tényleg ez lenne a legjobb megoldás,de nem tudom,hogy a szüleimnek hogy mondjam el,mert eddig úgy volt,hogy a nagynénémhez költözöm.De most itt van ez az ajánlat és nem tudom,hogy mit tegyek.A családom nem annyira szereti az exemet,de valahogy el kell nekik mondanom a dolgot...

2012. aug. 7. 11:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan szexeltél általános iskolás korodban? Azért ez nem normális, ugye tudod? 13-4 évesen.... aztamindenit. Ezek alapján viszont megérdemlitek egymást, úgyhogy szerintem hajrá.
2012. aug. 7. 11:42
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Szóval, ha jól értem:

1. alkalommal egyből ugrottál neki, használt egyszer szexre, majd dobott

2. alkalommal megint ugrottál neki, és megint használt egy ideig szexre

3. alkalommal megint csettintésére ugrottál, és nyíltan csak szexre használt

4. alkalommal ismét csettintésre ugrottál és aláfeküdtél

Kérdező, te tényleg nem veszed észre, hogy csak szexre használ, és azért téged, mert te csettintésre ugrasz neki pár szép szó után? Most hogy elköltözik, be akar költöztetni a lakásába házi cselédnek (+ dugásra), mert tudja, hogy te ugrasz neki, mint egy kiskutya, és arra használ, amire akar. Ennyi. A többi érzelmi ömlengést te képzeled hozzá. Szomorú, hogy ilyen ostoba lányok vannak.

2012. aug. 7. 11:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha el is fogadod a fiú ottlakásos ajánlatát /én nem tenném!/, tartsd talonban a másik /nagynénis/ lehetőséget. Ez a fiú nem vesz téged komolyan. Jó, hogy vagy neki a másik öt-hat-hét mellett. Őt inkább a féltékenység motíválja: vagyis ha nem vagy az övé, a másé se légy, de azért az övé se legyél annyira komolyan, mert az gáz ha leköti magát veled.
2012. aug. 7. 11:50
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
A srác féltékenységének semmi köze semmiféle érzelmi vagy szerelmi féltékenységhez. Egy tök primitív ösztön az alapja, hogy akit ő használ dugásra, azt más ne használja. Nem azért féltékeny, mert szeret téged vagy mert neki a kizárólagos szerelme vagy, hanem pusztán az egóját sérti, hogy az egyik tulajdonát ne dugja más.
2012. aug. 7. 11:55
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Szegény lány, te minden megnyilvánulásába érzelmi tartalmat képzelsz, pedig ez a gyerek csak dugásra használ téged. Nem azért volt dühös a másik srácra, amiért te voltál féltékeny (te szerelmes vagy). Ő nem szerelem miatt féltékeny, hanem pusztán területvédés miatt, vagyis a férfi egó miatt, hogy akit ő dug, azt más fiú ne dugja, mert az az ő számára van fenntartva. Szimpla egó.

Semmilyen érzelmi dolog nincs ebben a fiú részéről, érzelmek csak a te részedről vannak, ezért beleképzeled a fiúba is, pedig neki csak a könnyen megkapható szexet jelented.

2012. aug. 7. 12:01
 16/29 anonim ***** válasza:
35%

Költözz nyugodtan a sráchoz, de azért legyen ott a talonban a lehetőség hogy a nagynénédhez költözz.

Szüleidnek mondd meg, hogy ez a srác életed szerelme, és az esélyt a boldogságra nem akarod elszalasztani. Viszont ne légy a srác kiskutyája, ha látod hogy kapcsolatotokból kitekintget, nélküled megy bulizni, hajt más csajokat, akkor legyen annyi méltóságot hogy kidobjad, ne csak dugibarátnő légy.

2012. aug. 7. 12:05
 17/29 A kérdező kommentje:

Ő dobta fel ezt az ötletet,szóval csak komolyan gondolja és tudom,hogy szeret(ő is mondta nekem,de más is mondta,hogy eléggé látszik rajta,hogy tényleg szeret és a legjobb barátja elmondta,hogy sokat beszél rólam).Már mások is észrevették,hogy több van közöttünk,mint sima barátság,olyanok is,akikkel amúgy alig beszélünk.

A nagynénémhez nem szeretnék annyira költözni amúgy sem,mert kicsit messze van az egyetemtől a háza,oda nem vihetném a kiskutyámat meg valahogy a vele való együtt lakás nem tűnik annyira jónak,mintha a barátommal laknék együtt...

11:17

Talán nőcsábász,de mellettem nem az,csak ha külön vagyunk.

11:20

Tévedsz,nem én csinálnám a házimunkát,ezt megmondta.Nem csak ő használt ki,én is kihasználtam őt jópárszor(nem csak a szex terén).

11:47

1.alkalommal igen,kb. így volt.

2.alkalommal nem úgy volt,ahogy gondolod,mert 1 évig együtt voltunk,olyanok voltunk,mint egy átlagos pár,nagyon szerettük egymást.

3.alkalommal én hoztam fel a szexkapcsolat gondolatát és mind a kettőnknek megfelelt.

4.alkalommal pedig csak egy kalandnak indult,de elmondta,hogy szeret és nincs túl rajtam.

2012. aug. 7. 12:15
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Miért tetted fel itt a kérdést, ha neked úgyis megvan a véleményed és már a válaszod is? A többiekkel értek egyet, akik szerint csak ki vagy használva. Sajnos tök egyértelmű a kívülállóknak :(
2012. aug. 7. 12:24
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Ja, szóval akkor egymást használjátok ki? Ő szexben, te meg másban használod ki. Az jó, hogy így bevallod. Biztos szép kapcsolat, minden jót nektek.
 20/29 anonim ***** válasza:
És egész véletlenül az anyukád nem járt az ő apjával? Csak mert volt egy nagyon hasonló kérdés mostanában...
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!