Szerintetek beleszóljak abba, hogy a fiam mire költi a pénzt?
szerintem ne szólj bele :D
ő kereste meg azt a pénzt , ő dolgozott meg érte ezért arra költheti amire akarja beleszólás nélkül ! én így gondolom
nekem 17 évesen nem mondták meg, mire költhetem a pénzem.
Most (félig felnőttként) egyetemistaként tudok vigyázni rá, annyit költök amennyit lehet, és arra amire érdemesnek tartom (ha a kis lelki világomnak fontos egy csoki, akkor az is értelmes, ha telik rá:) még spórolni is tudok, ha meg szeretnék venni valami drágábbat.
A barátomnak mindig elvették a pénzét (akkor is ha a családtól kapta vmi ünnepre és akkor is, ha megdolgozott érte), el kellett számolni azzal, amit visszakapott, mire hova költi.
Így most azt a pénzt amit egyetemistaként birtokol egy hónapban, simán elveri, nem tud vigyázni rá, adósságokba esik szinte minden hónapban és küszköd, mert nem érzi a pénzt.
A legjobb barátnőmnek soha nem mondták meg mit hova költhet, ha volt neki és most annyira jól tud bánni a pénzel.
Hirtelen ennyi példa jutott csak eszembe.
Lehet, hogy elrontod a pénzhez való viszonyát a fiadnak, ha nem érezheti azt, hogy ez a ő pénze, a sajátja, vigyáznia kell rá.
22L
Ne szólj bele, ha kérdez, akkor adj tanácsot.
Minden férfinak van/lesz egy:) gyengéje. A fiadnak lehet, hogy a motorozás lesz az. Egy jó oktatót!!-, bukósisakot fizetnék neki, ha az álomból valóság lenne.
A benzinre, fenntartásra is meg kell keresnie a pénzt, de évente 1-2 tankolást adnék neki ajándékba.
"Ki nem állhatom őket. ha rajtam múlna egy motor se közlekedne ebbe az országba."
Később meg már azt is, hogy mikor süssön a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!