Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz az otthonülős szülők...

Mi lesz az otthonülős szülők gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Az otthonülős szülők gyerekei is otthonülősek lesznek?
2012. aug. 5. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sztem vmilyen tekintetben igaz, hiszen ahhoz szokik hozzá pl. kiskorában, hogy otthon ül, hogy nem járnak el étterembe, moziba, színházba, vagy csak ritkán. Nekem is otthonülősek a szüleim, és én is észreveszem magamon, hogy van, amikor kényelmesebb otthon ülni. Bár az is hozzátartozik, hogy én azért többet eljárok, mert olyan baráti társaság vesz és vett körül, akik nyitottabbá tettek, így én többet járok színházba (imádom a színházat :D), moziba, kiállításra, mint a kis családom. Azokat meg irigylem, akiknél természetes az, hogy rendszeresen eljárnak étterembe, ehhez még mindig nem tudtam hozzászokni és magamat rászoktatni :D.
2012. aug. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!