Mi lesz az otthonülős szülők gyerekeivel?
Figyelt kérdés
Az otthonülős szülők gyerekei is otthonülősek lesznek?2012. aug. 5. 15:10
1/11 anonim válasza:
Nagyából ige. De ezzel mi a baj.
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet épp ellenkezőleg,ha olyan barátokat talál,akikkel inkább menni akar.
3/11 A kérdező kommentje:
kórházban feküdtem,a szobatársnőm panaszkodott,hogy ők sose járnak sehová.és attól tart,hogy a gyerekeik is ilyenek lesznek
2012. aug. 5. 15:19
4/11 anonim válasza:
Igen, nagy valószínűséggel otthon ülők lesznek, hiszen nem látnak más példát.
5/11 anonim válasza:
Nem. Hárman vagyunk testvérek, a szüleink otthonülősek. Én ritkán járok el ide-oda, viszont a tesóim állandóan úton vannak.
6/11 anonim válasza:
Azért ebből nem lehet ki indulni. Ilyen alapon akkor.
-Elvált szülök gyerekéből elvált ember lesz.
-8 általános végzetességgel rendelkező szülőnek is 8 általánossal rendelkező gyere lesz.
Szerintem ha őt bántja akkor pont jobban figyelni fog rá, és nem lesz az,pl sportolni küldi.
7/11 anonim válasza:
6.! Te sem tanultál szociológiát.
8/11 anonim válasza:
Ez gyakori, de azért vannak kivételek. Nem csak a szülők hatnak a gyerekre, hanem a barátok is. Ha a szülők elengedik a gyereket a barátaival, akkor nem feltétlenül lesz otthon ülős.
9/11 anonim válasza:
nem. anyámék otthonülősek de sem én sem a tesóm nem az
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
A szüleim otthonülősek, a húgom barátokkal mászkál rengeteget, én inkább a párommal szeretek programot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!