Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátok, szülők vs párod? Te...

Barátok, szülők vs párod? Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy a párom, hisz őt eleve választottam, és nem kaptam. A szülőket kaptam, adottak voltak... A barátok csak ezután jönnek.
2012. aug. 2. 21:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy pasi vagy csaj van sok a világon, de barátból ritkábban akad.
2012. aug. 2. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már annyira kiérdemelte, hogy a bizalmamba fogadtam minden téren s ez egy jó kapcsolat ami erős akkor őt. Hisz már ő áll a szívemhez legközelebb, a barátok lehetnek akármilyen jók, kedvesek, melettük is érezhetem egyedül, társtalannak magam.
2012. aug. 2. 22:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a szülők / párom viszonylatból egyértelműen a párom, a szüleim nem vállaltam, a párom meg igen. Az olyan szitut meg nem tudom elképzelni, ahol komoly, hosszú távú dologban a barátaim meg a párom konkurrálna. Apróságokból (mondjuk melyikük szervezze a ma esti programot, vagy ilyesmi) meg nem kell lelkiismereti kérdést csinálni, az ember egyszer az egyiknek kedvez, másszor a másiknak.
2012. aug. 2. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene a három közül választani ? Nem férnek meg egymás mellet szerinted ?
2012. aug. 2. 22:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka,amikor egy barátság sokáig tart! Ha bajban vagy,akkor nem maradnak melletted.

Párom,a szüleim,testvéreim,a barátok csak utánuk jöhetnek.

2012. aug. 2. 22:32
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Párom. Benne még nem csalódtam :)

A szüleim meg mindig a szüleim maradnak...

A barátok meg jönnek mennek, 1-2 állandó...

2012. aug. 2. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:

erre nem lehet így kapásból válaszolni.

pl.:trehány szüleim vannak akik nem szerettek és tönkretették a gyerekkoromat.logikus h a párom után megyek aki fontos a számomra.

ellenpélda:18 évesen beleszeretek 1 lányba aki azt mondja h lépjek le vele.nem tenném mert bármikor találhatok élettársat de szerető családból csak 1 van amit nem szeretnék elhagyni.

2012. aug. 3. 00:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Ha muszáj lenne, akkor a legjobb barátnőm. Mert ő annyit bizonyított nekem, és annyira jól ismer. De a páromért is fájna a szívem. A szüleim eléggé úgy neveltek, hogy egy lelki roncs lett belőlem, így értük annyira nem fájna a szívem.
2012. aug. 3. 00:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szülők vs. párom: Párom. A szüleimtől egy év múlva úgyis elköltözöm külföldre, lényegében önellátó leszek, szóval ha ezután ezerkilométerekről akarják meghatározni, hogyan és kivel éljek, akkor nagyot fognak koppanni. Eléggé leszűkítették a mozgásteremet az eddigi életem során az 'amíg az én kenyeremet eszed..." elv alapján.

Barátok vs. párom: Nem tudok elképzelni ilyet őszintén szólva. Nehezen barátkozom, kedves, de távolságtartó ember vagyok. Egyetlen barátom van, akire akár az életemet is rábíznám gondolkodás nélkül, többször húztuk ki már egymást a szarból az elmúlt évek során, mintsem hogy meg tudjam számolni.

F/23

2012. aug. 3. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!