Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátok, szülők vs párod? Te...

Barátok, szülők vs párod? Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A páromat! Nekem ő a legjobb barátom is egyszemélybe.
2012. aug. 3. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első természetesen a párom,hisz a következő éveimet vele szeretném leélni. Utána jöhet a család,a barátok.
2012. aug. 3. 11:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Hmmm. Én úgy vagyok vele, hogy ha a igazi barátom nem kér ilyet hogy válasszak, de ha mégis erre kerül a sor párom repülne. Érdekes válaszokat kaptam. Sokan feladnák a barátságot a kedvesükért.
2012. aug. 3. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A párom a legjobb barátom és a családom is,úgyhogy őt választanám.A szüleim adottak,a barátok meg jönnek és mennek.Nem is értem azokat,akik ilyeneket szajkóznak,hogy pasid akárhány lehet,barátod viszont egy,vagy kevés.Elég furcsa ez az értékrend.Akik ilyeneket mondanak,azoknak egyáltalán nem fontos a család?Biztos az amcsi filmekből szedték ezt a hozzáállást.
2012. aug. 3. 16:08
 15/17 A kérdező kommentje:
A kapcsolatok jönnek mennek, főleg amíg az ember nem találja az igazit, de egy igazi barátság életre szólhat. Szerintem nincs ebben semmi rossz.
2012. aug. 3. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha van egy igazi barátja az embernek,akkor bármilyen is a párja,akkor elfogad vele együtt..ha meg nem,akkor nem barát,és szabadulni kell tőle.Ha a párom ajánlaná fel a választást,akkor meg a páromat dobnám.

De ha úgy adódna egy helyzet,hogy senki nem ajánlana fel semmi választási lehetőséget,hanem adódna egy különleges helyzet...például ha lenne egy rákellenes injekció vagy gyógyszer(ami megszünteti a tüneteket és meggyógyítja a rákot),és például a legjobb barátnőm,az anyukám meg a párom is egész véletlenül rákosak lennének,akkor az anyukámat választanám,hiszen ő tett értem a legtöbbet.

Ha meg ugyanez a helyzet állna fent,csak két opcióval(barát-pár),akkor valószínűleg a páromat választanám,mert a barátom mellett is érezhetném magam magányosnak,mert neki tuti meglenne később a saját élete..nekem meg nem biztos,hogy jöhetne még egy..azért nem biztos,mert bármi történhet.

2012. aug. 5. 01:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha választani kell, ott szerintem komoly gondok vannak! Nagyon sokk függ attól, ki kényszerít választásra, milyen az a kapcsolat stb. Ha összejönnék egy lánnyal, aki azt mondaná, hogy ezzel meg azzal a haverommal ne találkozzak, vagy éppen a szüleimmel nem is igyekszik megtalálni a hangot, nagyjából nem is kérdeznék még egyszer, ott helyben repül.

Ha mondjuk tényleg komoly a kapcsolat és egy vagy több haverommal baromira összevesznek, akkor nem fogok választani, megpróbálom összeegyeztetni, amelyik ezt nem érti meg, repül.

2012. aug. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!