Barátok, szülők vs párod? Te melyiket választanád?
Ha van egy igazi barátja az embernek,akkor bármilyen is a párja,akkor elfogad vele együtt..ha meg nem,akkor nem barát,és szabadulni kell tőle.Ha a párom ajánlaná fel a választást,akkor meg a páromat dobnám.
De ha úgy adódna egy helyzet,hogy senki nem ajánlana fel semmi választási lehetőséget,hanem adódna egy különleges helyzet...például ha lenne egy rákellenes injekció vagy gyógyszer(ami megszünteti a tüneteket és meggyógyítja a rákot),és például a legjobb barátnőm,az anyukám meg a párom is egész véletlenül rákosak lennének,akkor az anyukámat választanám,hiszen ő tett értem a legtöbbet.
Ha meg ugyanez a helyzet állna fent,csak két opcióval(barát-pár),akkor valószínűleg a páromat választanám,mert a barátom mellett is érezhetném magam magányosnak,mert neki tuti meglenne később a saját élete..nekem meg nem biztos,hogy jöhetne még egy..azért nem biztos,mert bármi történhet.
Ha választani kell, ott szerintem komoly gondok vannak! Nagyon sokk függ attól, ki kényszerít választásra, milyen az a kapcsolat stb. Ha összejönnék egy lánnyal, aki azt mondaná, hogy ezzel meg azzal a haverommal ne találkozzak, vagy éppen a szüleimmel nem is igyekszik megtalálni a hangot, nagyjából nem is kérdeznék még egyszer, ott helyben repül.
Ha mondjuk tényleg komoly a kapcsolat és egy vagy több haverommal baromira összevesznek, akkor nem fogok választani, megpróbálom összeegyeztetni, amelyik ezt nem érti meg, repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!