Mai világban érdemes-e megházasodni? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sok válásról hallani.2012. aug. 5. 11:42
1/20 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni, hogy neked mi a fontos.
2/20 anonim válasza:
Érdemes. Ha az ember szerelmes, gyermeket, biztonságot és családot akar, akkor feltétlen.
3/20 anonim válasza:
Mi az hogy a mai világban? A te világod olyan amilyennek te alakítod. Vannak külső tényezők, de ha te és a galambod úgy akarjátok akkor jóban rosszban eggyütt maradhattok.
4/20 anonim válasza:
ez nem mai világ, és nem érdemes-e kérdése
Én a párommal akarom leélni az életem, számomra ez fontos!
5/20 anonim válasza:
igen/ nem
mindenkinek más a véleménye
az én véleményem az igen
7/20 anonim válasza:
a válás egy lehetőség, ha esetleg mégsem jönne össze a dolog, nem kell egymással szenvedni, mint régen. Nem kötelező elválni, lehet próbálkozni megjavítani a rossz házasságot is, de ha nem megy, akkor jobb, ha van új esélyed a boldogságra. Szerintem igen, érdemes megházasodni, hinni abban, hogy együtt könnyebb.
9/20 anonim válasza:
Kinek mi a fontos. Nekem egyáltalán nem volt fontos. Ennek ellenére 30 éve jól elvagyunk egymással. Azt meg senki nem tudja, 1- 5-10 év mit fog hozni. Aki házzasságot köt álltalában azért teszi, mert szerinte örök lesz a szerelem, szeretet, egyetértés. Ez koránt sem biztos.
10/20 anonim válasza:
Szerintem aki igazán boldog a párjával, és tudja hogy Ő az akivel szeretné leélni az életét, az papirok nélkül is boldog lesz.
A legtöbb válás szerintem a kapuzárási pánik miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!