Mit tehetek ebben a helyzetben?
Nagyon szeretem a párom és alapvetően harmonikus a kapcsoltunk. DE van egy olyan tulajdonsága ami felett nem tudok napirendre térni és nagyon zavar..többször elmondtam már neki, de nem tud rajta változtatni... rettentő pesszimista, az a típus akinek ha azt mondod, hogy fáj a fejed..akkor rögtön agydaganatod van...én teljesen az ellentéte vagyok, bár az sem a legjobb..mert szerinte engem nem érdekel semmi.. ez nem így van, csak másképp fogom fel a dolgokat..ha pl. elmegy a busz, nem siránkozom, hanem mondjuk élvezem a napsütést..stb.
A mindennapos pesszimizmusa mellett, testképzavarral is küzd, mint egy plázacica..folyamatosan azt kérdezgeti, hogy milyen a teste, rendesen evett-e..nem fog-e lefogyni.. Mérhetetlenül fárasztó..és azt érte el nálam, hogy néha olyan mérges vagyok, hogy egyszerűen azt mondom: nem érdekel, hagyj a hülyeségeiddel. PEdig én nem ilyen vagyok... Szóval az lenne a kérdésem, hogy mások hogy oldották meg, ha a párjuk ilyen volt? Szakítani nem fogok vele, vele képzelem az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!