Mit tehetek ilyen helyzetben? (Iskolai problémák)
Sziasztok! Az a helyzet,hogy lányomat feltűnően utálja az osztályfőnöke. Minden apróságért szól neki,még azért is amiért másnak nem. Például egyik osztálytárs a lányomnak mini ruhában jelent meg az iskolában,az osztályfőnök még meg is dícsérte,hogy jól áll neki. Lányom egy topban ment,ami állítólag kicsit lejjebb csúszott a kelleténél és üzent neki az egyik tanítványával,hogy "normális ruhában jöjjön iskolába". Arra is volt példa,hogy az egész osztály előtt megszégyenítette,mert rövid nadrágban ment 30 fokban iskolába. Olyanokat mondott állítólag,hogy: "Reggel miniszoknyába akartam jönni iskolába,csak anyukám mondta,hogy nem ide való,hanem strandra".Ezeket a lányom és a barátnői mesélték,rettentőnek tartom,hogy lecsúszik a gyerekek szintjére és nem hogy szépen közölné ha valami problémája van,vagy úgy üzen vagy pedig mindenki előtt. Romlott a tanulmánya is ezek miatt,nem is kicsit. Utolsó éve,nem lenne érdemes átíratni,vagy nem tudom.Mit tennétek ilyen helyzetben??
Előre is köszönöm!
38N
8.os lány vagyok ugyan ez a helyzet. Egyszer szeptember első hetében kiléptem a szandámból egyik lábammal és a tanár fél óráig szidott,hogy nudista vagyok,meg mit mesztelenkedek... Állandóan kötekszik egyest ad azért ha nincs meg a két évvel ezelőtti füzetem stb... Eléggé hülye,már elnézést de az osztály 70%a rontott jegyet,jegyeket magyarból pedig ez gimnázium...
Semmi se használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!