Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne ez nektek a párotoktól?

Hogy esne ez nektek a párotoktól?

Figyelt kérdés

Megterveztünk egy kirándulást a párommal és a párom nővérével meg annak családjával. Tehát ötön mentünk volna egy kisautóval. Hétvégén, mikor voltunk kiruccanni egyet a barátokkal a párom beszélgetett az egyik haverjával aki mondta hogy mennyire szeretne ő is jönni a kirándulásra (szép helyekre megyünk). A párom mondta hogy lehetséges, mert akkor megyünk egy kisbusszal és elférünk mind, de persze előtte megkérdez minket. Szerintem mondanom sem kell, hogy sem a nővéréék sem én nem rajongtunk az ötletnek, hogy a családi kirándulásra idegent hozzon, de ő mindvégig nyitvatartotta ezt az opciót is. Ekkor felvetettem neki, hogyha már kisbusszal megyünk és van még hely, akkor elvihetnénk a kisöcsémet is, hogy lásson világot ő is. Egyértelmű és azonnali "nem" lett a válasz. Indok nincs, csak olyan butaságok, hogy hol aludna, meg hogy vele beszélgetnék egész úton. Ez tőle furcsán jött, mert egy havert akar elhozni a kirándulásra, én meg a saját testvéremet nem vihetem. Mondtam nek hogyha a haver jön akkor az öcsém is jön. Erre most félig bedurcizva azt mondja hogy egyiküket sem visszük.

Nagyon nagyon rosszul esett, hogy a testvéremet így elutasította. Nem kellett volna fizessen helyette, csak megtűrje az autóban. Nem tudom mi ütött belé, semmi baja nincs a családommal. Én nem akartam eredetileg is vinni, csak ha már behoztunk idegent meg van hely akkor élni akartam a lehetőségekkel.

Hogy esne nektek ez a páotoktól? Hogy reagáljam le?

2012. aug. 3. 09:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8%
Nők...
2012. aug. 3. 10:06
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Öten, nem ötön. Különben igen, fura a párod viselkedése, de mondjuk neked sem jutott eszedbe eredetileg az öcséd, ha a párod nem mondja, hogy hozná a haverját. Ez csak egy játszma kettőtök között, ő hozna valakit, te nem örülsz, erre te is hoznál valakit, akinek meg ő nem örül. Menjetek csak annyian, ahányan eredetileg mentetek volna!
2012. aug. 3. 10:09
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát lehet az lesz belőle. Azért nem hoztam fel az öcsémet ötletként az elején, mert kisautóval készültünk, abba meg csak öten férünk. Amint felhozta a kisbuszos ötletet akkor jöttem én is a tesó-gondolattal, mert akkor már volt hova betervezni őt is.
2012. aug. 3. 10:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Hogy reagálnátok erre? Én most kicsit mérges vagyok, de nem akarom a kirándulást haragban eltölteni szóval a méreg menni fog. Csak az idegesít, hogy nem fogja fel, hogy miért sértő a dolog számomra. :(
2012. aug. 3. 10:15
 15/27 anonim ***** válasza:
19%

Olyan nincs, hogy valaki valakit ok nélkül nem kedvel.

Szóval lehet, hogy az öcsédben van a hiba, csak te elfogult vagy, és nem látod be.

2012. aug. 3. 10:27
 16/27 anonim ***** válasza:
8%

Nem esne jól. Bár te nem gondoltál az öcsédre csak amikor ő a haverra...

De mivel ő kezdte akkor ne az öcsédet vidd egy barátnődet...neki egy haver, neked egy barátnő...

2012. aug. 3. 10:29
 17/27 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs semmi harag vagy nemtetszés köztük. A párom is bírja őt, ő is a páromat. Az egészet annak tudtam én be most, hogy nem úgy alakult a dolog ahogyan a párom eltervezte, ezért áll ellen olyan hevesen minden tervétől való eltérésnek.
2012. aug. 3. 10:30
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezt visszavágásnak érzi. Mintha te csak azért akarnád az öcsédet mert ő is hozott plusz egy embert.

Persze nincs igaza, jogos hogy megsértődtél, de valami ilyesmit érezhet..

2012. aug. 3. 10:36
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

Lehet nem az öcséddel van baja, hanem azzal, ahogyan lereagáltad azt, hogy jönne egy haverja.

Mondjuk ez nekem eléggé furcsa hozzáállás, engem nem zavarna, ha a párom a családi kirándulásra el akarná hozni egy barátját is, ha ismerem ha nem.

Igaz, a párodé is furcsa... Én nem vágnék ilyennel vissza.

2012. aug. 3. 10:43
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
ez így már nagyon bosszantana....
2012. aug. 3. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!