Hogy esne ez nektek a párotoktól?
Megterveztünk egy kirándulást a párommal és a párom nővérével meg annak családjával. Tehát ötön mentünk volna egy kisautóval. Hétvégén, mikor voltunk kiruccanni egyet a barátokkal a párom beszélgetett az egyik haverjával aki mondta hogy mennyire szeretne ő is jönni a kirándulásra (szép helyekre megyünk). A párom mondta hogy lehetséges, mert akkor megyünk egy kisbusszal és elférünk mind, de persze előtte megkérdez minket. Szerintem mondanom sem kell, hogy sem a nővéréék sem én nem rajongtunk az ötletnek, hogy a családi kirándulásra idegent hozzon, de ő mindvégig nyitvatartotta ezt az opciót is. Ekkor felvetettem neki, hogyha már kisbusszal megyünk és van még hely, akkor elvihetnénk a kisöcsémet is, hogy lásson világot ő is. Egyértelmű és azonnali "nem" lett a válasz. Indok nincs, csak olyan butaságok, hogy hol aludna, meg hogy vele beszélgetnék egész úton. Ez tőle furcsán jött, mert egy havert akar elhozni a kirándulásra, én meg a saját testvéremet nem vihetem. Mondtam nek hogyha a haver jön akkor az öcsém is jön. Erre most félig bedurcizva azt mondja hogy egyiküket sem visszük.
Nagyon nagyon rosszul esett, hogy a testvéremet így elutasította. Nem kellett volna fizessen helyette, csak megtűrje az autóban. Nem tudom mi ütött belé, semmi baja nincs a családommal. Én nem akartam eredetileg is vinni, csak ha már behoztunk idegent meg van hely akkor élni akartam a lehetőségekkel.
Hogy esne nektek ez a páotoktól? Hogy reagáljam le?
Olyan nincs, hogy valaki valakit ok nélkül nem kedvel.
Szóval lehet, hogy az öcsédben van a hiba, csak te elfogult vagy, és nem látod be.
Nem esne jól. Bár te nem gondoltál az öcsédre csak amikor ő a haverra...
De mivel ő kezdte akkor ne az öcsédet vidd egy barátnődet...neki egy haver, neked egy barátnő...
Szerintem ezt visszavágásnak érzi. Mintha te csak azért akarnád az öcsédet mert ő is hozott plusz egy embert.
Persze nincs igaza, jogos hogy megsértődtél, de valami ilyesmit érezhet..
Lehet nem az öcséddel van baja, hanem azzal, ahogyan lereagáltad azt, hogy jönne egy haverja.
Mondjuk ez nekem eléggé furcsa hozzáállás, engem nem zavarna, ha a párom a családi kirándulásra el akarná hozni egy barátját is, ha ismerem ha nem.
Igaz, a párodé is furcsa... Én nem vágnék ilyennel vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!