Ha a párod közölné veled, hogy ő nem szeret csókolózni, ezt hogy értelmeznéd, hogy esne neked?
Ilyen nincs.
Az első együtt lét előtt meg szeretett csókolózni?
hagyjuk már...
itt valami bűzlik
A csókkal én is hadilábon állok. Van amikor jól esik egy hosszabb csók, de az max 1 nap 1x jó esetben. Jobban szeretem a sima "szájra puszis" cuppanós csókot. Meg jobban szeretek ölelkezni és a párom arcát puszilgatni. :)
Ezt eddig minden kapcsolatom elején elmondtam, csak nevettek és mondták, hogy semmi baj. :) Én sokszor teljesen ellenék 0 csókkal is.
20L
Én nem szeretek csókolózni, csak max a kapcsolat elején, egyszerűen nem villanyoz fel. Simogatás, puszilgatás, ölelkezés hoz lázba, inkább így a testi közelség, mint a hosszú nyálcsere. A rövid csók még belefér.
25/N
Van ilyen. Ki kell egyezni, hogy szex előtt, közben, után legyen csók, de egyébként nem kell erőltetni.
Nekem pl. szexnél hozzátartozik, anélkül nem is tudom elképzelni, de amúgy nem igénylem én se ezt a nyelvezést. A szájrapuszi nem intim helyzetben sokkal szeretettelibb nekem.
Illetve csak úgy jó csókolózni, ha teljesen friss a száj. Tudom, spontán szex is van a világon, de én inkább a tervezettre szavazok, fogmosás és egyéb tisztálkodás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!