6 év házasság után nem kívánok csókolózni a férjemmel, mit tehetek ellene?
ő vele nincs gond, tehát ugyanúgy igényes, mint rég, csak egyszerűen eltűnt a tűz kettőnk között.
2 gyerek van, most jön a 3.
viszont így gáz egy házasság....
Na most két dolgot tehetsz: otthagyod ennyiért - ahogy sokan mások teszik, és keresel mást, mert miért ne...
Vagy belegondolsz abba, hogy miért mentél hozzá, és abba, hogy a tűzön és a gyerekeken kívül mi tart össze kettőtöket.
Ha nincs vele gond, ha minden rendben, akkor sokan maguknak kreálnak problémákat. Nos elárulhatom, hogy ebből nem a jófajta tűz szokott feléledni.
Fogadd el - ha nehéz is, ha arról álmodtál, is, hogy örökké rajongani fogsz érte - hogy egy házasság már többről szól mint arról, hogy szeretkeztek, csókolóztok, mint anno tettétek. Ha továbbra is szeretitek, tisztelitek a másikat, akkor ez egy jó házasság, függetlenül attól, hogy van tűz vagy alábbhagyott már. Sokan mit meg nem adnának ezért...
(és mindezt 19 évesen mondom)
Van, aki nem szeret csókolózni...Korábban te szerettél?
Ha igen, akkor csak vissza kell gondolnod az észveszejtő csókcsatákra és visszajöhet a tűz. Ha korábban sem élvezted, akkor beszéld meg vele, hogy a csókot mostantól inkább hanyagoljátok...
Nem olyan nagy ügy.
Szerintem.
Talán nem csak a gyerekekkel kellene törődnöd,hanem a kapcsolatotokkal is! Közös programok,elbeszélgetések stb.
De magad is el kellene valami hasznossal foglalnod. Ez lehet egy nyugodt félóra,amikor olvasol vagy zenét hallgatsz. De kézimunkázhatsz is,vagy tanulhatsz nyelveket,stb.
Jó munkaszervezéssel erre lehet időt találni.
Nem a férjeddel van bajod,hanem saját magaddal. Nincs amivel elfoglald magad,a háztartás pedig "csak" kötelesség,ami nem elégít ki.
a csók miatta gáz a házasságotok vagy hogy nincs tűz?
én sose szerettem csókolózni, a férfiak soha nem erőltették, akikkel voltam mind tudták, hogy én ilyen vagyok és így fogadtak el, de ez a kapcsolatunkat nem befolyásolta
Kedves Kérdező!
Kívánom, hogy ennyi problémád legyen csak a házasságoddal!
Az viszont tényleg gáz, ha pusztán ennyi miatt gáznak véled a házasságodat.
Tökélestes nincs és nem is volt soha, az egy szubjektív dinamikusan változó valami, ezért a szerelem sem tart örökké. Megpróbálhatsz küzdeni érte, sikerülhet, de erre a pontra időről időre visszajutsz. Ez természetes. Nem kell a bolhából problémát csinálni, a boldogság és a szeretet, a harmónia nem ezen múlik. A kapcsolatok is változnak, így van rendjén, rajtad múlik, hogy hogyan állsz a dologhoz és merre tartasz. Csak nem szabad kétségbe esni, mert mindenre van megoldás. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy kamasz lány először menstruál, van aki ilyenkor megijed, nem tudja mire vélni a változást, de aztán minden a helyére kerül.
Persze ez szigorúan csak az én véleményem.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, legalábbis én nem érezném annak.
Nem tudom, valahogyan mi sem csókolózunk a férjemmel, 5 éve vagyunk együtt, van két kislányunk. A tűz nálunk sincsen meg úgy,mint a kapcsolatunk elején. De szeretjük egymást, és ez a legfontosabb. Ha szeretitek egymást, akkor nincsen gond. Most minden figyelmeteket a gyerekek veszik el, ha tudtok, akkor legyetek kettesben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!