Voltak olyan komolyabb, nagyobb dolgok, amiket csak jóval a házasság után tudtatok meg a párotokról és meglepődtetek/ledöbbentetek rajta? Ha igen, mi volt az?
kapcsolatunk kezdetén ő csak úgy gondolta, hogy majd párszor szexelünk és aztán elhagy, hát mégse hagyott el inkább szerelmes lett
mikor ezt mondta akkor kicsit rosszul esett de magamba én is így gondoltam csak én nem mondtam el neki
Egy házasságban mindig vannak új problémák, amiket meg kell tudni oldani. Ezek sokszor olyan tulajdonságot kívánnak meg, amit addig nem is tudtál felmérni. ( betegség, hűség, jóság, kitartás) Erre mondják: bajban ismerszik meg az ember.
Tudod, amíg nincs baj, van zsé elég, anyós csodás, szerelem happy, addig baj se nincsen. De az élet az nem habostorta...
Gyermek születése után néhány családra jellemző nem túl szerencsés genetikai jellemzőt. Lehet hülyén hangzik de 5 év alatt még nem volt, hogy kifejezetten a lábujjait bámulgattam volna de az egyik körme "furcsa" neki, tesójának, apjának s most a babának is akin észrevettem.
Aztán a "bénázás" valahogy túl heves s rossz koordináció ami szintén örökölve lett.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!