Ha halálos beteg lenne a gyereked és 15 millió forintba kerólne a műtét, eladnád a házadat és a kocsidat?
Most mindegyik válaszoló gondolkodjon mélyen el!Szerencsére mi nem vagyunk ebben a helyzetben.Én még nem vagyok anya.De nem szabadna egy másodpercig sem ilyeneken gondolkodni.Még édesanyámmal élek,és ide bármikor visszatudok jönni,bármi történjen.:)Főleg,ha nem adom majd el ezt a lakást.Amúgy én biztos,hogy vennék egy kisebb házat a közeli nagyvárosban,vagy éppen ott,ahol majd élni szeretnék.Azonban ha egy ilyen dolog történne,hogy lenne egy halálos gyermekem,akkor valószínűleg eladnám a nem falusi lakásomat,és az fedezné a műtét költségét.Visszaköltöznék a szüleimhez,a gyermekemnek kialakíttatnék egy speciális,steril szobát,és MINDENT,de tényleg mindent megadnék neki..még akkor is,ha az orvos már azt mondja,hogy felesleges..:(
Szomorú dolog ez,hogy néhány emberben nincsen meg az anyaösztön,illetve akikben megvan,azok is bizonytalankodnak.Meg kellene tudni becsülni a másiknak a véleményét,nem a pontozásokat nézni,és ráébredni:nem vagyunk ebben a helyzetben!Szerencsénkre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!