Ha halálos beteg lenne a gyereked és 15 millió forintba kerólne a műtét, eladnád a házadat és a kocsidat?
24.vagyok
Privátba kaptam, hogy nem vagyok normális. Miért is? Mert nem mérlegelnék, ha van egy kis esély a gyógyulásra? Milyen anya az, aki ha van esély, de nem nagy, lemond arról, hogy kezeljék a gyerekét? Ilyen nőt én még nem láttam. Gondolom kedves privátba üzengető, neked nincs gyereked, mert nem mondanál rám ilyet.
Utolsó: ne is törődj vele. Láthatod, hogy az összes választ lepontozták. Hihetetlen, hogy egyeseknek a kis kényelmük és anyagi javaik többet érnek, mint a gyerekük. Nem érdekel, ha kicsi az esély, én mindent megtennék a gyógyulásért. Van albérlet, és vannak segélyek. A kocsi meg egyáltalán nem fontos. Egy beteg gyereket nyilván nem küldenek a híd alá, max. elveszik tőlem, de még az is ezerszer jobb annál, mint hogy meghal.
Lehet ezer másik gyereked, azt az egyet úgyse fogja pótolni. És ha meghalt a betegségben, akkor hogyan leszel képes a saját szemedbe nézni? Úgy, hogy nem tettél meg mindent? Hogy lemondtál róla? Végignézted, ahogy meghal? Egyszerűen felfoghatatlan... Aztán éldegélsz tovább a kényelmes házadban, elautózol ide-oda, és éled tovább az életed. Őrület...
Na, kérem a lepontozást, úgyis tudom, hogy az jön. :P
Amim csak van,házat,mindent,és ez páromra is érvényes,őmiatta detto.
Családban volt rá,van rá példa,a férj lett nagyon beteg,3 hónapot se adtak neki.Külföldi még nem engedélyezett kisérleti kezelés olt az egyetlen lehetőség.A program 30 millió volt.Házat,kocsikat eladták,maradék 15 milliót hitelből fizették(szülői házra hitel).2 pici gyerekkel az anya a szülőkhöz költözött.
Magyar orvosok csodálkoztak erősen amikor fél éves külföldi kezelés után megjelent,hogy meg kellene oldani hogy itthon kapja az utókezelést,hogy a családdal lehessen.Azóta 4 év telt el,egészséges.
Hát hogy a fenébe ne tenném mindenem pénzzé,hogy megmenthessem azokat akiket legjobban szeretek? Ha nem tenném,életem végéig ott lenne a "mi lett volna ha mégis menthető?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!