Tényleg gáz amit csináltam?
Figyelt kérdés
Már a hét elején megbeszéltük a férjemmel, hogy egyik nap lemegyünk a strandra 15 hónapos kisfiúnkkal. Neki aznap nem volt kedve, de nem azt mondta, hanem azt, hogy akkora a hőség, hogy nem szabad ilyenkor kimozdulni. Megjegyzem este 6-kor mentünk. Mivel egész nap a strandról beszéltem a kisfiamnak és különben sem volt aznapra más program, hát lementünk ketten. Már aznap este "beszólt" egy teljesen más dologgal kapcsolatban, amin én megsértődtem, mert megbántott. Ez tegnap volt. Ma este nagy nehezen kiderült, hogy tulajdonképpen neki az a baja, hogy én elmentem a strandra nélküle, mondván, hogy így egyedülálló anyának néznek.. 12 éve vagyunk együtt, soha nem mentem egyedül strandra nélküle. Ő bárhova mehet ahova akar és megy is. El is viharzott már. Tényleg gáz vagyok? 33/N2009. júl. 17. 21:01
31/31 anonim válasza:
Sörteraszos vagyok. Egyszer összehozzuk remélem :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!