Tényleg gáz amit csináltam?
Figyelt kérdés
Már a hét elején megbeszéltük a férjemmel, hogy egyik nap lemegyünk a strandra 15 hónapos kisfiúnkkal. Neki aznap nem volt kedve, de nem azt mondta, hanem azt, hogy akkora a hőség, hogy nem szabad ilyenkor kimozdulni. Megjegyzem este 6-kor mentünk. Mivel egész nap a strandról beszéltem a kisfiamnak és különben sem volt aznapra más program, hát lementünk ketten. Már aznap este "beszólt" egy teljesen más dologgal kapcsolatban, amin én megsértődtem, mert megbántott. Ez tegnap volt. Ma este nagy nehezen kiderült, hogy tulajdonképpen neki az a baja, hogy én elmentem a strandra nélküle, mondván, hogy így egyedülálló anyának néznek.. 12 éve vagyunk együtt, soha nem mentem egyedül strandra nélküle. Ő bárhova mehet ahova akar és megy is. El is viharzott már. Tényleg gáz vagyok? 33/N2009. júl. 17. 21:01
1/31 anonim válasza:
Szerintem nem, a kisfiadért tetted ;)
2/31 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem inkább kicsit az gáz, hogy nem tudja őszintén elmondani, ha baja van. Nem értem miért kell ilyen egyszerű esetben is hazudni, meg rá fogni másra. Főleg 12 év után.
3/31 anonim válasza:
Ő a gáz,ő hazudott,és különben is te nem egyedül mentél,mint ő most.
4/31 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért hisztizett, miért kell ilyen kis dolgokon felkapni a vizet. Úgy látszik, hogy nem igaz a mondás, hogy a nők ilyenek. Nem vagy gáz, csak úgy tűnik, hogy a párod a menekülést könnyebbnek tartja, mint megbeszélni, hogy mi bántja...próbáld meg rászoktatni, hogy megbeszélitek, ha valami bánt.
5/31 anonim válasza:
Óóóóó, hát ha ezen így mesértődik....ki tudod Te engesztelni! Mondd el neki, hogy a kisfiad egész nap ezt várta és nem akartad Őt becsapni, ezért mentél el.Ha meg attól félt, hogy esetleg valami pasi Rád akadna, akkor meg nyugtasd meg, hogy volt Neked kivel foglalkozni.
Nem vagy gáz, de ne gyere Neki azzal, hogy Ő akkor megy és oda, ahova akar, mert feldühíted és ugye a célod nem ez.
Na, drukkolok Neked! :)
6/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ugye mind csajszik írtak? ;) Érzem én, hogy nem gáz, de őszintén kíváncsi vagyok mások véleményére is! A férjem nagyon férfi tud lenni, ez olyan férfiúi gőg, dac, büszkeség nála. Hála ritkán jön ki rajta :). Persze hogy eszébe sem jut, hogy ő is eljöhetett volna velünk és a gond le van tudva...
2009. júl. 17. 21:25
7/31 anonim válasza:
Az én párom nem szeret eljárkálni sehová.Én márpedig ,akkor is elmegyek.15-20 perc és már ő is ott van.Igaz duzzog egy kicsit, de kilehet engesztelni.:)
8/31 A kérdező kommentje:
Húúú..hát azt várhatnám, hogy utánam jöjjön... pedig nem vagyok egy nyuszó-muszó--és mégis... ő vízöntő én skorpió..
2009. júl. 17. 21:39
9/31 anonim válasza:
Te elhívtad, ő nem ment - most nem várhatja, hogy Te úgy ugrálj, ahogy ő fütyül.
Az, hogy ő oda megy, ahova akar, Te meg nem, nekem egyenlőtlennek tűnik. Talán az alárendeltje vagy?
10/31 A kérdező kommentje:
Elméletileg én is mehetek ahova és akkor amikor akarok. De bizony van egy-két íratlan szabály, amit érdemes betartani..úgy tűnik ez az egyik. Nálatok nincs? Tudom 2009 van... de higgyétek el, ffi és nő között nincs egyenlőség..nem is volt soha és nem is lesz..lehet most csak el vagyok keseredve ... meg ittam egy pohár sört is..szóval..
2009. júl. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!