Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz amit csináltam?

Tényleg gáz amit csináltam?

Figyelt kérdés
Már a hét elején megbeszéltük a férjemmel, hogy egyik nap lemegyünk a strandra 15 hónapos kisfiúnkkal. Neki aznap nem volt kedve, de nem azt mondta, hanem azt, hogy akkora a hőség, hogy nem szabad ilyenkor kimozdulni. Megjegyzem este 6-kor mentünk. Mivel egész nap a strandról beszéltem a kisfiamnak és különben sem volt aznapra más program, hát lementünk ketten. Már aznap este "beszólt" egy teljesen más dologgal kapcsolatban, amin én megsértődtem, mert megbántott. Ez tegnap volt. Ma este nagy nehezen kiderült, hogy tulajdonképpen neki az a baja, hogy én elmentem a strandra nélküle, mondván, hogy így egyedülálló anyának néznek.. 12 éve vagyunk együtt, soha nem mentem egyedül strandra nélküle. Ő bárhova mehet ahova akar és megy is. El is viharzott már. Tényleg gáz vagyok? 33/N
2009. júl. 17. 21:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
22:10: te miről beszélsz? Itt senki semmi rosszat nem mondott, csak annyit, hogy le kell ülni a problémákat megbeszélni és nem fair, ha az egyik fél el van nyomva. Baromi nagy feminizmus...egyébként gyerekem van és házas is vagyok, de az én férjem nem ilyen...
2009. júl. 18. 06:40
 22/31 anonim ***** válasza:
88%
Meg kell beszélni ezeket a dolgokat, illetve már 12 éve meg kellett volna beszélni. Bizalom kérdése az egész. Én biztos megőrülnék attól, hogy egy férfinak több joga van, mint nekem. Szerencsére nincs ilyen, bármikor elmehetek nélküleis, ha nem tud velem jönni, vagy a barátnőkkel összefutunk. De persze ez fordítva is igaz. Soha nem volt emiatt vita, mert megbízunk egymásban és egyenlő partnernek tekint a férjem és soha nem szánt nekem alárendelt szerepet.
2009. júl. 18. 06:49
 23/31 anonim ***** válasza:
50%
Tegnapi 21:50-es kommented alapján nagyon gyorsan el kellene menned pszichológushoz. Mielőtt az, hogy te élvezed az alárendelt szerepet, átcsap mazochnizmusba.
2009. júl. 18. 09:26
 24/31 A kérdező kommentje:
Azért mert megittam egy pohár sört, nem érzem szükségét annak, hogy elmenjek egy pszichológushoz ;). Én finoman szeretem kezelni a dolgaimat, nem döngetem a mellem, hogy nekem ugyanannyi jogom van mindenhez, még akkor is ha így van, néha meg nem úgy tűnik .. Köszi az eddigieket mindenkinek!
2009. júl. 18. 11:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

A vádaskodónak üzenem, 28 éves vagyok, párkapcsolatban, feminista és boldog! Na, erre varrjál gombot! Bár lehet, idő, még mindezt összerakod! :P

Én nem tudom, mi olyan fura ebben, hogy ha a férfi mehet, ahova akar, akkor a nő is ezt teheti.

És azt sem értem, miért kell "íratlan szabályoknak" becézni az alá-fölérendeltségi viszonyokat.

És azt sem értem, miért tenne bárkit is az igazságtalanság boldoggá.

És hogy miért érzitek bűnnek, ha egy nő az igényeit kimondja.

Amúgy nagyon valószínű, hogy a férjednek nem (csak) az a baja, hogy elmentél a strandra, hanem valami más lapul itt meg, amit persze, ha úgy szocializálódott, hogy "egy férfi nem beszél az érzéseiről" (fogalmam sincs, mi lehet, pl. féltékeny Rád, stb.), nem fog elmondani. (Mert ugyebár sokkal jobb, ha pukkadozik...Nem Te terhelted meg a házasságotokat azzal, hogy elmentél a strandra, hanem ő ezzel a pukkadozással!!!) De ha nem derül ki semmi "rejtett tartalom", akkor meg elég kicsinyes, és meg kell vele beszélni, hogy ez így nem működik, hogy ő szabad ember, Neked meg pitizni kell(ene), hogy elmehess valahova. Vagy ha annyira nem híve a külön eljárkálásnak, az is megoldás, ha együtt mentek, de ha elvárja Tőled, hogy Te ne menj külön, akkor ő se menjen.

Kérdező, megittál egy egész pohár sört? :) Tölts még eggyel! Egészségedre! Ha egy városban laknánk, szívesen meghívnálak egy (vagy akár kettő :D )egész üvegre, és eldumálnék Veled! :)

2009. júl. 18. 11:55
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Na én meg csatlakoznék hozzátok sörözésileg, jó buli lenne :-D Elhivnánk ezt a 43 éves férfi válaszolót, hogy legyen vitapartner is!!! Gondoljátok el, ülnénk egy teraszos sörözőben, gyöngyöző hideg söröcskés poharak mellett, tán valaki még rá is gyújtana egy cigire (lehet hogy én)...dejólenne...szerintem hivjuk el a kérdezőt is, jó?

Ja nem is válaszoltam a kérdésre: tudom, ez most intim dolog, de nálunk akkor vannak ilyen összezördülések, mikor rég nem bújtunk össze, de ez csak egy kósza megjegyzés...este tessék Apát elcsábitani, vezessétek le a feszültséget, háború után édes a békülés...

2009. júl. 18. 15:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Félreolvastam, látom, eredtileg is benne volt a kérdező a sör-körben. Sorry :-D
2009. júl. 18. 15:28
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

Látens zsarnokoskodás, függőségbe kényszerítés.

Ez egy játszma, ha ráhagyod akkor még durvább is lesz később.

Ő hova viharzik, ez a műbalhé lehet ürügy a félrekefélésre nála.

2009. júl. 18. 15:38
 29/31 A kérdező kommentje:
köszi-köszi, jól esett a sör :D Egyébként én is meglepődtem, hisz nem szokott probléma lenni, ha elmászkálok. Mindig mondja, hogy nyugodtan menjek (ugye most már a kisfiammal együtt) menjünk. Így neki is jobb, mert pl. imád motorozni és festeni, na egyik sem közösségi foglalkozás. Ilyenkor meg nem várja el, hogy otthon üljünk. Csak ez a hülye strand...szerintem ez valahol belevésődött, hogy nő egyedül strandra ne menjen... nem mintha bármikor is vágytam volna rá. Kérdezzétek meg a férjeiteket, barátaitokat, ki miről gondolja uezt? Biztos lesz 1-2 dolog, amire azt mondja, hogy nem tudná elviselni, ha azt megtennéd, még akkor sem ha bagatell...
2009. júl. 18. 18:04
 30/31 A kérdező kommentje:

utolsó 3-at nem olvastam mielőtt megírtam a kommentet, ami ugye csak most ment el..vihar...áramkimaradás.. köszi mindenkinek. Az "rég" összebújás stimmel..megjött a havi ... de ma bepótoljuk. Utolsónak: a félrekeféléstől nem félek, persze ismeretlenül lehet én is ezen a véleményen lennék.

A sörterasz jó ötlet :D

2009. júl. 18. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!