Tényleg gáz amit csináltam?
A vádaskodónak üzenem, 28 éves vagyok, párkapcsolatban, feminista és boldog! Na, erre varrjál gombot! Bár lehet, idő, még mindezt összerakod! :P
Én nem tudom, mi olyan fura ebben, hogy ha a férfi mehet, ahova akar, akkor a nő is ezt teheti.
És azt sem értem, miért kell "íratlan szabályoknak" becézni az alá-fölérendeltségi viszonyokat.
És azt sem értem, miért tenne bárkit is az igazságtalanság boldoggá.
És hogy miért érzitek bűnnek, ha egy nő az igényeit kimondja.
Amúgy nagyon valószínű, hogy a férjednek nem (csak) az a baja, hogy elmentél a strandra, hanem valami más lapul itt meg, amit persze, ha úgy szocializálódott, hogy "egy férfi nem beszél az érzéseiről" (fogalmam sincs, mi lehet, pl. féltékeny Rád, stb.), nem fog elmondani. (Mert ugyebár sokkal jobb, ha pukkadozik...Nem Te terhelted meg a házasságotokat azzal, hogy elmentél a strandra, hanem ő ezzel a pukkadozással!!!) De ha nem derül ki semmi "rejtett tartalom", akkor meg elég kicsinyes, és meg kell vele beszélni, hogy ez így nem működik, hogy ő szabad ember, Neked meg pitizni kell(ene), hogy elmehess valahova. Vagy ha annyira nem híve a külön eljárkálásnak, az is megoldás, ha együtt mentek, de ha elvárja Tőled, hogy Te ne menj külön, akkor ő se menjen.
Kérdező, megittál egy egész pohár sört? :) Tölts még eggyel! Egészségedre! Ha egy városban laknánk, szívesen meghívnálak egy (vagy akár kettő :D )egész üvegre, és eldumálnék Veled! :)
Na én meg csatlakoznék hozzátok sörözésileg, jó buli lenne :-D Elhivnánk ezt a 43 éves férfi válaszolót, hogy legyen vitapartner is!!! Gondoljátok el, ülnénk egy teraszos sörözőben, gyöngyöző hideg söröcskés poharak mellett, tán valaki még rá is gyújtana egy cigire (lehet hogy én)...dejólenne...szerintem hivjuk el a kérdezőt is, jó?
Ja nem is válaszoltam a kérdésre: tudom, ez most intim dolog, de nálunk akkor vannak ilyen összezördülések, mikor rég nem bújtunk össze, de ez csak egy kósza megjegyzés...este tessék Apát elcsábitani, vezessétek le a feszültséget, háború után édes a békülés...
Látens zsarnokoskodás, függőségbe kényszerítés.
Ez egy játszma, ha ráhagyod akkor még durvább is lesz később.
Ő hova viharzik, ez a műbalhé lehet ürügy a félrekefélésre nála.
utolsó 3-at nem olvastam mielőtt megírtam a kommentet, ami ugye csak most ment el..vihar...áramkimaradás.. köszi mindenkinek. Az "rég" összebújás stimmel..megjött a havi ... de ma bepótoljuk. Utolsónak: a félrekeféléstől nem félek, persze ismeretlenül lehet én is ezen a véleményen lennék.
A sörterasz jó ötlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!