Megtévesztő dolgot csináltam, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a tegnapi nap nagyon csúnyán összevesztem anyukámmal, egy rossz döntésen. Este lefekvés előtt, mikor tusoltam kiírtam babasamponnal a zuhanyzókabin falára, hogy "anya :(", lássa menyire zavar a dolog, mikor ő fürdött azt hitte, hogy a saját nemi folyadékommal írtam fel, akkor nagyon megrémült, hozzám sem szól egész nap, meg sem terít nekem ebédkor Mit tegyek??!! Nem hinne nekem.2011. aug. 18. 12:00
1/8 anonim válasza:
Nem is sorolom fel hány helyen bukik a sztorid.
2/8 anonim válasza:
Uhhhh....elég kínos,de próbálj meg beszélni vele,hogy az csak sampon volt.
3/8 anonim válasza:
mond neki, hogy egy gyűszűnyi g€civel nem lehet a falra irkálni
4/8 anonim válasza:
és az hogy maradt ott? de komolyan... mire végeznél a felírással szétfolyik az egész...
kamu
5/8 anonim válasza:
Az, hogy fake a sztorid, az egy dolog.
Na de hogy még van olyan, aki érdemben válaszol is rá... az még nagyobb gáz.
A moderátorok mindjárt rádkacsintanak.
6/8 anonim válasza:
Kamu, de bazz köpni nyelni nem tudtam,mikor olvastam :DDDD
7/8 anonim válasza:
Miért kell mindjárt kamut kiáltani? Ha igaz, akkor mondd meg anyudnak, hogy az sampon volt, ugyanis a g.ci odaszáradna, ez meg szépen lefolyik.
8/8 anonim válasza:
Utolsó, te komolyan beveszed ezt?
A sampon nem marad így egyben. A babasampon főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!