Tényleg gáz amit csináltam?
Az, hogy elmentél a strandra, mert NEKED volt hozzá kedved, nem gáz. Az, hogy a férjed előtte játszmázott, az gáz. Az, hogy ő beszólt, az ő baja (neki kell dolgoznia vele), az, hogy te ezen megsértődtél meg a te bajod.
A legelsővel ne tegyél semmit, mármint, hogy dönts mindig aszerint, neked ez jó-e (persze vedd figyelembe, másoknak is jó-e?)
A másodikkal annyit tehetsz, hogy elolvasod az Emberi Játszmák c. könyvet. Segít neked is, a férjednek is.
A harmadikkal és negyedikkel ki-ki a magáét tegye. Rajtatok múlik, mit hoztok ki. (A munka lehet olvasás is, önismereti tréning, párkapcsolati tanácsadás.)
Fel a fejjel. És nincsenek iratlan szabályok, az van, amit megengedünk és elfogadunk. Ha neked igy jó, a te dolgod. De akkor ne is szabadkozz emiatt. Ha mégis teszed, akkor érdemes elgondolkodnod, mennyire vagy őszinte magaddal.
Ne add fel, az első lépést már megtetted az önismeret útján, most jön a neheze. De van értelme.
34/N
Az eddigi válaszokat valószínűleg gyermektelen és férjtelen feminista, depis szinglik írták! NE HIDD EL, amit mondanak! Valóban vannak íratlan szabályok, még 2009-ben is!
Most nyugodtan lepontozhatnak a "vánleányok"!
Az a "baj", hogyha érzem is, hogy nem igazán tettszik, ahova éppen megy vagy amit csinál én akkor is elfogadom, hisz neki ettől jó lesz, és nekem is mert ő ettől boldog. De hogy én ezt nem (mindig) kapom vissza? Nem akarom felnagyítani ezt a dolgot, hisz olyan bagatell, de ez van...
Kedves utolsó, köszi, hogy nem kell magam egy alárendelt htb-nek éreznem :D, attól függetlenül, hogy egy diplomás, a kisfiam mellett is dolgozó fiatal nő vagyok ;)
22:05-ös, 34/NŐ!
Jó lenne ha elolvasnád a korábbi válaszokat is mielőtt válaszolsz a kérdésre!!!
43/férfi
22:21-es vagyok.
Én ezért nem haragudnék sokáig, csak rosszul esne.
Ne haragudj, hogy egyetértettem veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!