Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy...

Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?

Figyelt kérdés
Férjemnek a húgáék,jól élnek.Nem bírjuk a férfit a kezdetektől fogva,egy csóró volt,egy rossz motorral járt a lányhoz,ami sokszor el sem indult,és tologatta mint egy hülye gyerek.A férjemék is jól éltek és nem akarták ezt a csórót a húga mellé és állandóan mondtuk neki,hogy hadja el.Az apja,alkoholista volt,az anyát nem ismerte,milyen gyerek,ezt gondoltuk.Azt tudtok már egy ideje,hogy megy a szekér nekik.De volt egy családi ebéd vasárnap,és meg lettek híva ők is a férjem szüleihez.És beállítottak egy tízenmilliós autóval(interneten néztünk utána),ami teljesen új,mi meg csak lestünk.És ez a beképzelt,úgy játssza az eszét vele.Nem értem,hogy juthat el egy öreg és rossz motortól,egy ilyen autóig.A férjem családját is lekörözik,sokkal és ki is mutatják.Menő cuccaik vannak.Értitek,azok a tipikus nagyzolok,mert nekem van.Ők meg sem hívnak magukhoz senkit.Elegünk van belőle.Ti mit tennétek?
2012. júl. 31. 18:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Te agybeteg vagy! Hú, de utálom az ilyen rosszindulatú embereket! Csak süt a szavaidból az irigység és a rosszindulat. Az meg, hogy a fiad többre tartja, mint az apját, hát ha neki is ilyen a hozzáállása, meg is értem a gyereket... Ha én a férjed húga helyében lennék, csak a azért is nagyzolnék előttetek, hogy idegesítselek... :DDD
2012. aug. 1. 18:51
 42/48 A kérdező kommentje:

Itt már mindenki egyet ért velem,és csak azért másoltam be,hogy lássátok,hogy nem velünk van a baj,hanem ezzel beképzelt majommal.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2012. aug. 1. 20:17
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Kemény 2 vagy 3 válasz van, abból egy téged szidott, egy a nevelésedre adott tanácsot. Neked komolyan elmentek otthonról.
2012. aug. 1. 20:28
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

bocs,de két teljesen más kérdés...Itt arról érdeklődtél,h vajon a rokonék a beképzeltek-e,válaszolt mindenki,h lehet,h beképzeltek,de ti meg szánalmasak vagytok,és más is így viselkedne veletek...A másik kérdésnél arra vonatkozóan kértél-kaptál tanácsot,hogy hogyan viselkedjetek a fiaddal...

Az már csak mellékes,hogy azért ott is feltűnt az embereknek,és írták is,hogy elég alja dolog tőletek azért utálni valakit,mert csóró volt...Szóval én ezzel a kérdéssel-válaszokkal nem példálóznék a helyedben...

2012. aug. 1. 20:55
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valakiben annyi rosszindulat és irigység, hogy erről x kérdést is kiírjon, majd addig csűrje-csavarja a kérdést, míg lesz olyan, amit a beteg agya elferdíthet annyira, hogy igazolva lássa a saját agybaját?:D Komolyan nevetséges vagy és szánalmas. És ez sokkal rosszabb, mint egy szakadt cipő, mert ti már ennyi alapján is megítéltetek egy embert.
2012. aug. 1. 21:39
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te vagy teljesen hülye vagy, vagy szereted, ha annak néznek. Ugyanis az általad belinkelt kérdésben SENKI nem ért veled egyet. Egyáltalán biztos, hogy ez az illető létezik? Vagy azt is csak elképzelted, mint az egytértő válaszokat?
2012. aug. 1. 23:52
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

mókás vagy de tényleg:D szerintem neked van vmi agybajod...vagy ennyire buta vagy...én nem tudom...de h intelligenciád az kb a béka segge alatt...

23L

2012. aug. 2. 09:06
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Huh...! Most bukkantam erre a kérdésre... nem szokásom csak azért írni, hogy a kérdezőt pocskondiázzam, de erre egyszerűen nem lehet másképp reagálni. Én elhiszem, hogy nem kamu a kérdés, nálunk is van a családban egy ilyen házaspár, mint ti... szerencsére távoli rokonok, és inkább a távolságot tartjuk velük, mint a rokonságot.

Kérdező, te és a férjed kiakasztó emberek lehettek...

2012. aug. 13. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!