Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?
Itt már mindenki egyet ért velem,és csak azért másoltam be,hogy lássátok,hogy nem velünk van a baj,hanem ezzel beképzelt majommal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
bocs,de két teljesen más kérdés...Itt arról érdeklődtél,h vajon a rokonék a beképzeltek-e,válaszolt mindenki,h lehet,h beképzeltek,de ti meg szánalmasak vagytok,és más is így viselkedne veletek...A másik kérdésnél arra vonatkozóan kértél-kaptál tanácsot,hogy hogyan viselkedjetek a fiaddal...
Az már csak mellékes,hogy azért ott is feltűnt az embereknek,és írták is,hogy elég alja dolog tőletek azért utálni valakit,mert csóró volt...Szóval én ezzel a kérdéssel-válaszokkal nem példálóznék a helyedben...
mókás vagy de tényleg:D szerintem neked van vmi agybajod...vagy ennyire buta vagy...én nem tudom...de h intelligenciád az kb a béka segge alatt...
23L
Huh...! Most bukkantam erre a kérdésre... nem szokásom csak azért írni, hogy a kérdezőt pocskondiázzam, de erre egyszerűen nem lehet másképp reagálni. Én elhiszem, hogy nem kamu a kérdés, nálunk is van a családban egy ilyen házaspár, mint ti... szerencsére távoli rokonok, és inkább a távolságot tartjuk velük, mint a rokonságot.
Kérdező, te és a férjed kiakasztó emberek lehettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!