Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?
Figyelt kérdés
Férjemnek a húgáék,jól élnek.Nem bírjuk a férfit a kezdetektől fogva,egy csóró volt,egy rossz motorral járt a lányhoz,ami sokszor el sem indult,és tologatta mint egy hülye gyerek.A férjemék is jól éltek és nem akarták ezt a csórót a húga mellé és állandóan mondtuk neki,hogy hadja el.Az apja,alkoholista volt,az anyát nem ismerte,milyen gyerek,ezt gondoltuk.Azt tudtok már egy ideje,hogy megy a szekér nekik.De volt egy családi ebéd vasárnap,és meg lettek híva ők is a férjem szüleihez.És beállítottak egy tízenmilliós autóval(interneten néztünk utána),ami teljesen új,mi meg csak lestünk.És ez a beképzelt,úgy játssza az eszét vele.Nem értem,hogy juthat el egy öreg és rossz motortól,egy ilyen autóig.A férjem családját is lekörözik,sokkal és ki is mutatják.Menő cuccaik vannak.Értitek,azok a tipikus nagyzolok,mert nekem van.Ők meg sem hívnak magukhoz senkit.Elegünk van belőle.Ti mit tennétek?2012. júl. 31. 18:00
11/48 anonim válasza:
Ebben az egészben az a rossz, ahogy a csóróságáról beszéltél. Gusztustalan vagy.
12/48 anonim válasza:
Szerintem azért bunk'k veletek mert már az elejétől ki akarjátok túrni nem azért mert most jól állnak anyagilag.
13/48 A kérdező kommentje:
De nekünk az is gyanús,hogy nem hívnak meg magukhoz senkit,ha bejelentenénk őket akkor lehet ki mennének házkutatásra.És akkor visszább venne az arcából,szerintünk.
2012. júl. 31. 20:50
14/48 anonim válasza:
a sógornődék helyében elfelejtenélek benneteket,de szegény a sok cs..sztetés ellenére úgy gondolja,h mégiscsak a családja vagytok..
a te helyedben pedig vennék egy helyesírási szótárat...
15/48 anonim válasza:
Szerintem van annyi esze, hogy ilyen irigy emberek jelentgetéseitől ne kelljen félni. Ez van, most ti lesztek a szegény rokon. Komolyan én röhögök az ilyen kis stÍlű, irigy embereken.
16/48 anonim válasza:
Mit vársz, most komolyan? Azok után ahogy lenéztétek, nem vettétek semmibe, még azt várod, hogy tárt karokkal fogadjon? Képes lennél feljelenteni? Milyen alapon amikor semmit nem tudsz? Milyen ember vagy te? Képes lennél ártani irigységből a rokonaidnak? Süllyedj el szégyenedben!
17/48 anonim válasza:
Te mekkora rosszindulatú, primitív, bunkó vagy!!
18/48 A kérdező kommentje:
Most mindenkinek játssza az eszét.De mi tudjuk,hogy milyen kis szerencsétlen volt,és ezt teljesen elfelejti.Akkor ő milyen ember,ha elfelejti a múltját?
2012. júl. 31. 21:08
20/48 anonim válasza:
de mondd már el,hogy ez miben nyilvánul meg?
Hogy viselkedik,hogy nektek ez jön le?
Vagy csak azért mert menő cuccaik vannak elfelejti honnan jött?Meg azért,mert azokat akik utálták,és el akarták választani a szerelmétől nem hívja meg magához jópofizni?tényleg szörnyű ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!