Csak én gondolom azt, hogy beképzeltek?
Figyelt kérdés
Férjemnek a húgáék,jól élnek.Nem bírjuk a férfit a kezdetektől fogva,egy csóró volt,egy rossz motorral járt a lányhoz,ami sokszor el sem indult,és tologatta mint egy hülye gyerek.A férjemék is jól éltek és nem akarták ezt a csórót a húga mellé és állandóan mondtuk neki,hogy hadja el.Az apja,alkoholista volt,az anyát nem ismerte,milyen gyerek,ezt gondoltuk.Azt tudtok már egy ideje,hogy megy a szekér nekik.De volt egy családi ebéd vasárnap,és meg lettek híva ők is a férjem szüleihez.És beállítottak egy tízenmilliós autóval(interneten néztünk utána),ami teljesen új,mi meg csak lestünk.És ez a beképzelt,úgy játssza az eszét vele.Nem értem,hogy juthat el egy öreg és rossz motortól,egy ilyen autóig.A férjem családját is lekörözik,sokkal és ki is mutatják.Menő cuccaik vannak.Értitek,azok a tipikus nagyzolok,mert nekem van.Ők meg sem hívnak magukhoz senkit.Elegünk van belőle.Ti mit tennétek?2012. júl. 31. 18:00
21/48 anonim válasza:
Igazat adok az előttem válaszolónak.
A Duna feneke lenne,a jó lakhely nektek.
22/48 A kérdező kommentje:
Abban nyilvánul meg például,hogy a kocsijának a kerekével dicsekedett a telefonban,hogy közel 400.000ft volt,Akkor csillogós kerék van benne,mint egy traktorban.És ezt természetesen mindenki hallja.A fiunk pedig többe nézi mint az apját,csak mert olyan autóval jöttek,értitek.Ez a beképzeltség.
2012. júl. 31. 21:17
23/48 anonim válasza:
Igen, egy ekkora értékű kocsihoz ennyibe kerül a kerék. És, hogy felvág, persze, én is felvágnék, ha tudom, hogy előtte lenéztek engem. Az, hogy a fiad többre nézi őt, az megint a ti hibátok, mert ezt látja tőletek, hogy milyen ember már aki szegény.Egyébként Bill Gates is szegény volt, most húzza meg magát, mert gazdag lett.
24/48 anonim válasza:
Basszus! Nektek jól visszaadta a sors, amit érdemeltek!:D
Most ti vagytok a csórók! Remélem az autótokat egyszer az újgazdag rokon előtt tologatjátok majd! Az lenne az igazi végkifejlet, happy end!:D
25/48 anonim válasza:
Majd meg fullad a kérdező az irigységtől. Azt hittem ilyenek csak a filmekben van.
26/48 A kérdező kommentje:
Jól van.Törlöm a kérdést,mert látom,hogy nem látjátok át.
2012. júl. 31. 21:44
27/48 anonim válasza:
Most mégis mit vártál? Mi is akadjunk ki, hogy annak a szerencsétlenek miből lett, abból, hogy ti vagytok szerencsétlenek és nem ő. De az élet visszaadta nektek, pont a gyereketeken keresztül, akit sikerült már most elrontani.
28/48 anonim válasza:
Törlöd a kérdést? Hajrá, ha tudod!
Egy alja szenny ember vagy, aki nálad szegényebb az büdös paraszt, aki nálad gazdagabb, meg maffiózó köcsög. Szégyen vagy, takarodj!
29/48 anonim válasza:
Akkor válaszolnék a feltett kérdésre: Igen, csak te gondolod azt, hogy beképzeltek!
30/48 anonim válasza:
Hát,nem lehetsz valami értelmiségi.Egy ilyen irigy embert én sem hívnék sehová.Minek?Hogy aztán kibeszéld őket ország világ előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!