A szüleim nagyon szegények, mit tegyünk?
ma 20:02-es vagyok
az előbbiből kifelejtettem, h nekünk is voltak eleinte tüzifa gondjaink, de azt úgy oldottuk meg, hogy kértünk az erdészettől területet és azt hétvégéken ki takarítottuk így az is megoldódott, most is ezt csináljuk, sokkal olcsóbb, igaz nem 20-30 as át mérőjü fák, de ez is ég és meleget ad.
No ugye van neted.Akkor mondjuk van 1 csomó pénz szerzési lehetőség ugye? (pl.youtube) vagy ha küldenél emailt akkor kicsit SZemélyesebben beszélhetnénk itt gondolok pl kor...
Steamgorcs24@gmail.com ne ilyedj meg ezt a mail használom játékra is.
Nem drága az internet, a tv? Ja, akkor nem is vagytok olyan szegények. Dolgoztál már valaha önkéntesként? Tudod mennyien éheznek Magyarországon? Tudod mennyien élnek egy majd összedőlő háznak nevezett valamiben áram és víz nélkül? Alapvető közszolgáltatásokra nincs pénzük, élelmiszerre sem nagyon. Magyarország egyes területein több helyen jellemző ez, és nem csak a kisebbségieknél.
CSAK sajnáltatod magad! Miért vesztek chipset, ha annyira nincs pénz? Én is voltam már szorult helyzetben, kenyeret ettem kenyérrel hónapokon át..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!