A szüleim nagyon szegények, mit tegyünk?
Írtak neked megoldásokat,nem tetszett semmi.Milyen választ vársz? vegyetek fel még több hitelt aztán majd elviszik a házatokat is.
Te hány éves vagy? Ha elmúltál 15 menjél diákmelózni.
és még valami: én sem vagyok gazdag,sőt. tudom miylen az,amikor nincs elég pénz az ember mégis szeretne szórakozni,ruházkodni stb de ezekből az igéynekből ilyenkor lejjebb kell adni,vagy hatalmas adósságot halmoztok fel.
És még valami,nem megsérteni akarlak ez az én privát véleményem,hogy még névtelenül is lesülne a bőr a pofámról,ha itt sírnék milyen szegény vagyok,úgy ,hogy ruhákra providenthitent veszel fel. Gondolkozz már könyörgöm. Nekem sem telik mindig ruhára,nem is veszek. ilyenkor gondolj arra,hogy másnak ennyi sincs,háza,kajája,szülei.. a te szüleidnek legalább munkája van. Ne alázd így meg magad,hogy interneten bömbölsz a csóróság miatt.tanácsot azt kérhetsz,de ha mindent elutasitasz,akkor nem tud senki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!