Titeket nem zavarnak egyes családtagjaitok higiéniás szokásai? Főként mik?

Se anyós-, se apósjelöltem nem ismeri a vécékefét. Mivel ők korábban kelnek, mint én, ezért a reggeleim wc sikálással kezdődnek. Volt, hogy olyan nőgyógyászati problémám lett tőle, amitől akár meddőséghez is vezethetett volna, ha nem megyek el időben orvoshoz.
Anyós jelöltem folyton szíva a fogát, amitől nekem forog a gyomrom, apósjelöltem meg szerintem nem mos fogat(egyszer feldöntöttem a fogkefés poharát és nem tudtam rendesen visszatenni- még 2 hét múlva is ugyanúgy állt a fogkefe).
Meg amit már más is említett, hogy mindent egy lavórba áztatnak be(zsíros tányért, kávéspoharat, evőeszközöket). Nem hinném, hogy ez megfelelően higiénikus.
Nálunk a nővérem(22 éves) undorító. Nem most fogat soha! Undorító,mikor beszél és a szargól majd elhányod magad,na meg a messzireől rikitó sárga,lepedék. De a szag nem csak a szájából jön,hanem a ruháiból és szerintem a hajából(fésüldökdi sem fésülködik,egy csutakban áll a haja),már a bőréből is. Néha előfordul,hogy nem minden nap fürdik,ha rá is szánja magát akkor 2 perc alatt végez,turfürdőt szerintem nem igen használ,csak tiszta vizet,a ruháját sem sűrűn cseréli,még ebben a melegben sem,miután hazaér csupa izzadtan.
Szégyenlem,hihetetlen,hogy hogy lehet ilyen egy 22 ésves "nő".

Azokon jót röhögtem, akik a szőrtelenítést írták :D Azért ez minimum vicces.
Nem családtag (szerencsére), de higiéniával kapcsolatos: az egyetemi kémialabor ahogy kinéz... a fiókokból eszközök hiányoznak, a vegyszeres szekrényeket eszi a rozsda, kosz mindenhol, az edények mosatlanul, a nátrium-hidroxid pasztillák szétszóródva a polcon, mert lyukas az edény... (ugyebár az 100 %-os lúg, amit ha megfog valaki, jól szétmarja a bőrét)
Bennem zavaró lehet, hogy nem szoktam állandóan simára borotválni az arcom, hanem csak akkor szedem le, ha még pont nem nézek ki úgy, mint egy börtöntöltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!