Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarnak egyes...

Titeket nem zavarnak egyes családtagjaitok higiéniás szokásai? Főként mik?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 10:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve költöztem el otthonról, azóta szerintem nem is volt kisikálva a kád, a wc... Söprésen, portörölgetésen kívül más házimunka valószínűleg nem történik, és hát eléggé lelombozó arra hazamenni kéthetente, hogy az előző látogatás óta már megint sokkal lelakottabb a lakás. :/ Volt, hogy több hetes maradékot találtam a sütőben, szinte kirobban a penészfelhő :'D Egy kicsit ijesztő néha.
2012. júl. 30. 18:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Se anyós-, se apósjelöltem nem ismeri a vécékefét. Mivel ők korábban kelnek, mint én, ezért a reggeleim wc sikálással kezdődnek. Volt, hogy olyan nőgyógyászati problémám lett tőle, amitől akár meddőséghez is vezethetett volna, ha nem megyek el időben orvoshoz.

Anyós jelöltem folyton szíva a fogát, amitől nekem forog a gyomrom, apósjelöltem meg szerintem nem mos fogat(egyszer feldöntöttem a fogkefés poharát és nem tudtam rendesen visszatenni- még 2 hét múlva is ugyanúgy állt a fogkefe).

Meg amit már más is említett, hogy mindent egy lavórba áztatnak be(zsíros tányért, kávéspoharat, evőeszközöket). Nem hinném, hogy ez megfelelően higiénikus.

2012. aug. 24. 13:59
 23/28 anonim válasza:
81%
Ex párom anyósa minden nap süt vagy föz valamit. Nalunk az a szokas jarta,h anyu vagy en is tobb napra tobb fele kajat keszitunk es emellett mindig van felvagott szalonna v. Tojas is, zsomlevel kenyerrel,ha megeheznenk. Naluk nincs. Csak annyi felvagott amennyit a dragalatos parom szenyaknak elkeszitve elment a boltba. Es annyi kaja. Amennyit mondjuk egy 3tagu csalad megesz ebedre, de ugy kimerve,h jol ne lakj. Ha kesobb netan ehes voltal semmi nem volt. Aztan mivel a parom velem lakott, kesobb itt ettunk. Engem ezzel a minden napi 2-3 szelet rantotthusos suteseivel meg 20dkg sultkrumplijaival, felliter leveseivel kiakasztott.
2012. aug. 24. 14:39
 24/28 anonim válasza:
75%
Ja...kicsit ertelmetlen lett :)) *annyi felvagottat tartottak amit a parom elvitt dolgozni. Es inkabb minden nap boltba jartak
2012. aug. 24. 14:46
 25/28 anonim válasza:
100%

Nálunk a nővérem(22 éves) undorító. Nem most fogat soha! Undorító,mikor beszél és a szargól majd elhányod magad,na meg a messzireől rikitó sárga,lepedék. De a szag nem csak a szájából jön,hanem a ruháiból és szerintem a hajából(fésüldökdi sem fésülködik,egy csutakban áll a haja),már a bőréből is. Néha előfordul,hogy nem minden nap fürdik,ha rá is szánja magát akkor 2 perc alatt végez,turfürdőt szerintem nem igen használ,csak tiszta vizet,a ruháját sem sűrűn cseréli,még ebben a melegben sem,miután hazaér csupa izzadtan.

Szégyenlem,hihetetlen,hogy hogy lehet ilyen egy 22 ésves "nő".

2012. aug. 24. 15:10
 26/28 anonim válasza:
100%
Bocsánat az elírásokért,csak szimplán feldühített a leírt állapot gondolata..
2012. aug. 24. 15:16
 27/28 anonim ***** válasza:
De. Pl. hogy a szappant csak én használom. Mosni is én szoktam, mert anyám képes retkes kézzel megfogni a tiszta bugyikat. A fogmosásról és zuhanyzásról már ne is beszéljünk...
2012. aug. 24. 15:25
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azokon jót röhögtem, akik a szőrtelenítést írták :D Azért ez minimum vicces.

Nem családtag (szerencsére), de higiéniával kapcsolatos: az egyetemi kémialabor ahogy kinéz... a fiókokból eszközök hiányoznak, a vegyszeres szekrényeket eszi a rozsda, kosz mindenhol, az edények mosatlanul, a nátrium-hidroxid pasztillák szétszóródva a polcon, mert lyukas az edény... (ugyebár az 100 %-os lúg, amit ha megfog valaki, jól szétmarja a bőrét)

Bennem zavaró lehet, hogy nem szoktam állandóan simára borotválni az arcom, hanem csak akkor szedem le, ha még pont nem nézek ki úgy, mint egy börtöntöltelék.

2012. aug. 24. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!