Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarnak egyes...

Titeket nem zavarnak egyes családtagjaitok higiéniás szokásai? Főként mik?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 10:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

A párom pont hogy tisztaság mániás konyhai dolgok terén. Értsd úgy, hogy szüleinél a mosogatógépből kivett villát eltörli a saját pólójába!

Nah meg hogy ő nem használ szalvétát, mert felesleges. Ezért konyharuhába törli a száját. Még jó, hogy tiszta kosz az egész, de nem zavarja...

2012. júl. 30. 11:20
 12/28 anonim ***** válasza:
57%
utolsó... teljesen kiakadtam... és ő párod?? Látszik, hogy téged is zavar, különben nem irnál róla, komolyan, hogy bírod ki egy ilyen párral?? Nekem égne a bőr a képemről rendesen, ha nálunk lenne családi ebéd erre a pasim alpári módon a száját a konyharuhába törölné...
2012. júl. 30. 11:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szüleinél is ezt csinálja, hiába mondja neki az anyja is, hogy ott a szalvéta. És még büszke is magára, hogy így spórol, mert nem kell szalvéta...
2012. júl. 30. 11:45
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Ha annyira spórolni akar a szalvétával, akkor legalább menne ki arcot mosni a fürdőszobába és akkor mindenki boldog lenne...
2012. júl. 30. 11:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nah mindegy, amúgy meg ez legyen a legnagyobb gondunk. Már jó ideje a közelébe a tiszta konyharuhákat teszem,hogy azt használja szájtörlésre.
2012. júl. 30. 11:48
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
jó hát tényleg ez legyen a legnagyobb probléma... én nagyon fennakadtam ezen, nem tudnám tolerálni. Családtagnál (értsd szülők , testvérek) még igen, de a páromnál egy kapcsolatban semmilyen szinten se. De mások vagyunk...
2012. júl. 30. 11:51
 17/28 anonim ***** válasza:
98%
anyósom minden tejszínhab használat után szájába veszi a flakon végét és kiszívja belőle a maradékot majd 2 perc múlva nyom a kávémba még habot.A kislányom cumija kajás lett és lenyalta és berakta a szájába!a süti szélét is az ujjával lesímítja és lenyalja az ujját és újra süti stb szóval ő mindent nyal.
2012. júl. 30. 13:56
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

Anyósomék....rendetlenek és kosz van. Az a fajta anyós, hogy inkább megsüt 3 tepsi sütit, minthogy a porszívót a kezébe vegye. Mert, hát enni azt kell felkiáltással.

Szóval a wc ocsmány, mindig féknyomos, a szappan undorító, így csak sima vízzel mosok náluk kezet, a mosogatáshoz kb. 3 dl meleg vizet használ, stb. De amin a legjobban kiakadtam, hogy a hús bepanírozása után a maradék lisztet és zsemlemorzsát visszaöntötte a zacskójába! A húscafatos, esetleg véres lisztet és prézlit! A hányinger kerülgetett!

2012. júl. 30. 14:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
a nagymamám ebéd után, ha elmegy WC-re és kijön, akkor nem a kezét kezdi el mosni, hanem a WC-s, stb.-s kezével kiveszi a fogsorát és azt mosogatja. a kajamaradék ott marad a mosdókagylóban. többréteg konyhai papírtörlő van mindig nála a WC-re is azt viszi, sokszor láttam, hogy kijött a WC-ből, még belefújta az orrát és csak utána dobta ki. mivel vannak záróizom gondjai eü. betétet használ, de ha nem lesz foltos, akkor kiveszi és eldugja fürdés előtt (spórolás gondolom). meg amúgy is hajlamos kivenni a szennyest a tartóból (nálunk lakik, anyum lerángatja róla a ruhát, berakja a szennyesbe, a nagymamám meg kiveszegeti). hiába próbáljuk őt rendben tartani, nem mindig lehet, mert makacs. szeretem őt, de nagyon megbántuk, hogy magunkhoz vettük, mert gusztustalan dolgai vannak, amiken nem hajlandó változtatni (ha szóvá teszünk valamit, akkor csak veszekedés lesz belőle).
2012. júl. 30. 15:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyósék ilyenek. Egy időben pont mikor terhes voltam, és minden reggel szaladtam rókázni, apósomnak mániája volt, hogy belefújta az orrát a fürdőkádba! Mikor a nem tudom hanyadik megjegyzésre sem reagáltak, elordítottam magam, hogy én meg a mosogatóba fogom kidobni a taccsot minden reggel, amiben azt a tányért mossuk el, amiből eszünk!! Na ez hatott....még domestossal is kisikálta!

Sajna vannak ilyen emberek. De én úgy gondolom, sokszor az öregség hozza ki belőlük, hogy elhanyagolják magukat.

2012. júl. 30. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!