Titeket nem idegesít, ha a családtagjaitok belesznek a kajátokba?
Szerencsére párom ritkán vetemedik ilyesmire, de nagyon utálom. Világ életemben irritált. Max kérjen egy falatot megkóstolni, de ne abból lakjon jól.
OFF: A másik az, amikor valamit közösen eszünk egy tálból és a másik a saját villáját/kanalát nyújtja oda nekem. Fujj. Ez is ilyen heppem, hogy nem eszek más evőeszközével, lehet az bárki.+ ha csokin osztoznánk, csak akkor fogadom el, ha törték és nem harapták+ nem szívesen eszek úgy narancsot, hogy más pucolta.
A férjemtől nem szeretem, mert néha olyan kajákat eszik, amit az enyémbe ne kotorjon bele :( Rá is szoktam szólni.
A gyerkőcöm más...kicsi még, és néha bizony kívánja amit anya-apa tányérján van. Igaz ugyanazt kapja ő is most már, de mégiscsak jobb anyáé :) Majd idővel szépen megtanulja, hogy nem máséba csámcsogunk bele.
Illetlenség a köbön!
Meg amitől még kiver a víz, amikor rokon jön és beleeszik -sutyiba, mert azt hiszi nem látják- a kajcsiba. Engem arra neveltek, hogy nem illik és "gusztustalan" is.
Lehet hogy illetlenség, de praktikus is tud lenni.
Pl.: anyuék eljárnak enni a munkahelyükről páran, és ott néha nem mindenki ugyanazt eszi, ha nem tetszik ami van, akkor általában rántott hús és sült krumpli van, és ilyenkor mindig körbekínálják egymást a krumplival. Ha valakinek nem kell, de van még, akkor azt odaadja a másiknak.
Nyilván a belenyúlok csak úgy dolog, bunkóság, én sem viselném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!