Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, ha a...

Titeket nem idegesít, ha a családtagjaitok belesznek a kajátokba?

Figyelt kérdés
Engem nagyon...Amikor eszünk egy csomószor van olyan, hogy ha nekik elfogy a kenyerük vagy a krumplijuk, akkor az én tányéromba nyúlkálnak. És ha szólok nekik akkor ők vannak felháborodva, hogy mit izélok, merthogy van még...Nem értem, ennyire lusták felkelni és szedni még...
2011. jún. 30. 15:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, ha megkérdezi! Ha csak úgy fogja magát és miközben eszek ő is belenyúl a kajámba, az zavar!
2011. jún. 30. 15:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk anyuval és férjemmel, ha kérünk egymástól (tényleg egy harapásnyi kenyér, ilyesmi...) akkor szoktuk egymásnak adni, de!!!- én adom, nem ő nyúl bele. Ha látom, hogy nekem is épp hogy elég lesz, akkor szólok neki, hogy bocs, de nekem is be van osztva.

Egyszer nagybácsim evett bele a kajámba, megcsináltam, neki akartam állni, még elmentem sóért, fordulok meg, látom, hogy épp belenyúlt. Visszamentem, letettem a sót, és annyit mondtam, -jó étvágyat- és otthagytam. Még neki állt feljebb, hogy ő csak megkóstolta. Én pedig az ő szavaival éltem, hogy : amit elkezdesz, azt fejezd is be. Otthagytam, nem tudom, mi lett a kajával, az étvágyam is elment egy időre.

2011. jún. 30. 15:36
 13/24 jázmin_01 válasza:
89%
A férjem és a kisfiam beleehet. Más nem, mert az zavarna.
2011. jún. 30. 15:46
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Mikor még otthon laktam, volt olyan, hogy apám a tányérom felett átnyúlva beleevett a savanyúságomba. Hát én az ilyenektől hülyét tudok kapni, a barátnőm meg, akinek meséltem, csodálkozott, hogy náluk ez mindennapos, mert az ebédlőasztaluk kicsi, 2 főre jut egy savanyúságostányér.

Volt, hogy expasival kajáltunk. Kérdeztem, mennyi krumplit süssek, kér-e belőle, azt mondta, nem. Megsütöttem egy adagot magamnak, leültem enni, egyszercsak az utolsó falatot kikapja a tányérból, "csak megkóstolom!" felszólalással. Azt hittem, hirtelen felindulásból megölöm...

Nagyon nem szeretem az ilyet. Egyrészt annyit szedek a tányéromra, amennyit meg szeretnék enni, másrészt gusztustalannak tartom a másik tányérjában való turkálást.

2011. jún. 30. 15:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Fú én múltkor attól borultam ki nagyon, hogy az egyik barátnőm fogta magát és beleharapott a jégkásámba meg kézzel belenyúlt... :S
2011. jún. 30. 16:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Joey kajájából nem eszünk!"

Én is kb. így vagyok ezzel ;)

2011. jún. 30. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Joey nem ad a kajájából...

Nálunk suliba volt egy rendkívűl pofátlan csaj, ha valaki melegszendviccsel jött vissza a büféből, akkor odaállt mellé, kitátotta a száját, és mondta, hogy: ááááá!

Velem nem csinálta meg, de akárhányszor láttam ezt, felment bennem a pumpa. Utálom a kunyizást.

2011. jún. 30. 16:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem, de páromtól elviselem és ő is tőlem, de megkérdezzük előtte, nem ám csak úgy nyúlunk és hamm. Ha van még, szedünk, annyira lusták nem vagyunk, de ha pl. mást eszünk, vagy nincs több, akkor csinálunk ilyet.
2011. jún. 30. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Zavar, persze, de ami még jobban, ha nézik, mit eszek. Ne bámuljanak már, utálom.

Ja, meg metrón, meg héven, mikor kinézik az ember szájából. Tudom, tömegközlekedésen nem illik, de mikor rohannom kell, van, h a tejeskv-pisi-fogmosás-öltözés is alig fér az időmbe (fél 6 után kelek), nemh még egy reggeli. És csak azért meg nem fogok 5-kor felkelni.

Ha kajás, akkor vegyen egy kiflit, de ha kér, eskü adok neki, csak ne bámulja ki a számból, mert azt rühellem.

2011. jún. 30. 16:32
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Zavarna, de a családunk van annyira kulturált, hogy nem eszünk bele egymás ételébe...
2011. jún. 30. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!