Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki olyan...

Kapott már valaki olyan e-mailt külföldről, hogy örökölt egy csomó pénzt egy nem is ismert elhunyttól? Ha igen honnan kapta és kitől?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megkérdezhetem, hogy mi közöd van a kereskedelmi és iparkamarához ebben a "jogügyletben"? Miért rendelkezik az MKIK az adataiddal, amit "átadott" valakinek?

Segítőkészek amúgy, biztos informálnak, magyarul:

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

E-Mail: mkik [KUKAC] mkik [PONT] hu - Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. - Telefon: 1/474-5100 Fax: 1/474-5105

2012. júl. 31. 10:38
 72/76 anonim ***** válasza:
100%

Fú, ma eszembe jutott ez a kérdés :D

Muszáj megosztanom veled, illetve veletek, milyen "elmés" üzenetet kaptam ma, ráadásul még csak nem is e-mailt, hanem (kapaszkodj) a KvízPart üzenetküldő rendszerén keresztül, ami már tényleg a röhej kategória.

Íme, a "hivatalos" levél:

Tárgy: Kedves barátom,

Üzenet: Kedves barátom,

Írtam neked korábban, de nem felelt meg. A nevem ügyvéd Matiko Timbo, vagyok jogász, székhelye Lome-Togo. Szükségem van a sürgős segítségnyújtásra hivatkozva összeget US $ 12,500,000.00 millió tulajdonában néhai ügyfél, a natív az országot, amely lerakódik a bank Togo. Ő volt a kliens és a fő szállító szerződést a nagy olajtársaságok itt Togo.

Megjegyzés: Én hogy kapcsolatba lépne Önnel hasonlósága okán a név az én késő ügyfél.

Azt akarom, hogy mint legközelebbi hozzátartozó az alapot, mert a késedelmes ügyfél meghalt egy autóbalesetben az ő közvetlen családja hátrahagyása nélkül a végrendelet vagy valaki, hogy bemutatásra kerül a bank legközelebbi rokon alap. Hívom fel a figyelmet, mert ez a bank megkért, hogy a legközelebbi rokon. Jelezze érdeklődését írásban vissza közvetlenül az én e-mail:

matikotimbo@yahoo.com a további részletekért. Ahogy írja meg telefonszámát.

Üdvözlettel.

Barrister Matiko Timbo (ESQ.)

matikotimbo@yahoo.com

A poén, hogy MA regisztráltam az oldalra, szóval mégis mi az, hogy korábban írt nekem? :D Meg hogy "hasonlósága okán a név az én késő ügyfél", hát hogyne, az ügyfelének hasonlított a nick-neve az enyémre? :DDDD

Ez a webfordításos megoldás meg aztán tényleg... hát a netes csalások egy ritka igénytelen fajtájával próbálkozik valaki. Persze a feladó nevénél már annyi szerepel csak, hogy törölt felhasználó, meg sem lepődtem.

2012. szept. 10. 19:13
 73/76 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elmés levél, és milyen magyaros. :D Á, még véletlenül sem google fordító szagú...
2012. szept. 10. 19:17
 74/76 kockasfulu válasza:
Ha meghalt egy külföldi rokonod." Te nem is tudsz róla hogy van" Megfogsz lepődni ,mert a rendőség kopogni fog az ajtódon,és hivatalosan értesít a halálesetről. Adnak telefonszámot az elhunyt lakóhelyéhez tartozó városházai ügyintézőhöz. akinél ellehet indítani az öröklési folyamatot. SEMMI LEVELEZÉS!
2013. febr. 22. 16:08
 75/76 anonim ***** válasza:

Gyerekek, én átértem a ló tulsó oldalára: ha valaki olyan hülye, hogy ennyire orrfacsaró kamuszag ellenére is belemegy a játékba, ott nyugodt szívvel állítom, megérdemli, hogy kifosszák.

Komolyan kezdek igen bepipulni, napi 24 órát nyomatják a fülembe az elképesztő baromságokat mindenről, és én vagyok a hülye, ha kételkedni merek. Egyszerűen unják az igazságot, a "nagy sztorik" érdekesebbek. Fantasy világban akarnak élni, ahol minden ködös, titokzatos, és bármi lehetséges. Igénylik, hogy megvezessék őket.

Ezek alapján állítom, ha valakinek odáig terjednek a logikai készségei, hogy beáll egy ilyen játszmába, attól tényleg nem sajnálok egy fillért sem, amit elvesznek tőle!

2013. febr. 23. 10:20
 76/76 anonim ***** válasza:
100%

Most pedig, hogy tisztelegjek azok előtt, akiknek nem tűnik fel egy Google fordítás: az előbbi hozzászólásomat lefordíttattam angolra, majd vissza magyarra, és még párszor oda-vissza. A végeredményt pedig megosztom Veletek.

"Srácok, elkezdtem egy naplót a másik viszont, ha valaki hülye, hogy hamis az ilyen szúrós szagú, annak ellenére, hogy a játék megy, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy valóban megérdemlik raid. Komolyan bepipulni 24 óra nyomatják amazing szart a fülembe, és én vagyok a hülye, ha merem kétségbe vonni. Egyszerűen belefáradt az igazság a "nagy történet" érdekes. Szeretne élni egy fantasy világban, ahol minden ködös, titokzatos, és bármi lehetséges. Ezek előírják, hogy őket.Ezen vonalak, mondjuk, ha az egyik a logikai készségek a pont elterjedt a játék beállításokat, akkor tényleg nem bánom egy penny, akkor elveszti azt!"

2013. febr. 23. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!