Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki olyan...

Kapott már valaki olyan e-mailt külföldről, hogy örökölt egy csomó pénzt egy nem is ismert elhunyttól? Ha igen honnan kapta és kitől?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked akár egy fillért is kell küldened, kamu. addig nem. Aztán lehet, hogy tényleg igaz, bár, ha tényleg nem tudod, ki az akitől örököltél, akkor elég kamugyanús, bár vannak csodák.

A lényeg, hogy egy árva fillért ne küldj. Ha bankszámlád, nyilván sokat nem tudnak leszedni róla. :D

2012. júl. 30. 08:48
 12/76 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyit örököltél? :)
2012. júl. 30. 08:49
 13/76 A kérdező kommentje:
Nem kérnek pénzt,de hogy lehet,hogy a bank igazgatójának küldtem el a kérelmet és ő válaszolt egy külföldi létező bank igazgatója,aki most 4 féle okmányt kért be tőlem,hogy elindithassák a nyomozász,hogy valóban én vagyok az örökös.Meg van a címe,telefonszáma a kapcsolatomnak,a banknak is,Ma íntézi az ügyvéd a kellő okmányokat amit el kell a banknak küldenem.Mi az igaszság?
2012. júl. 30. 08:53
 14/76 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyvéd járjon utána. Azért van.
2012. júl. 30. 08:59
 15/76 A kérdező kommentje:
Nagyon sokak,de megkértek,hogy maximális diszkrécióval kezeljem,mert egy nagyon híres zsidócsalád tragédiájáról van szó,és két év alatt jutottak el hozzám...a helyzet az,hogy apu zsidó,vagyis zsidó a családom,szóval annyi minden stimmel...
2012. júl. 30. 09:00
 16/76 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nem szoktak bankigazgatók foglalkozni hagyatéki ügyekkel. Semmi közük hozz, ki mit örökölt.

Ha bedőlsz ennek az ostoba kamulevélnek, ami legjobb esetben is a netes adathalászok agyszüleménye, akkor nagyon hülye vagy. Fogd már fel, hogy mindannyian kaptunk ilyen leveleket. És fogd már fel, hogy nem örököltünk.

2012. júl. 30. 09:04
 17/76 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod, de tuti átverés, nem e-mailben keresnek meg. Most már azért elég rafinált csalások vannak.
2012. júl. 30. 09:06
 18/76 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem kérnek pénzt,addig oké,egy próbát megér,de am miért rád hagyták?oO kicsit kamu szaga van..
2012. júl. 30. 09:09
 19/76 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti, hogy nem email-ben keresnek meg, nem onnan kérnek adatokat, hanem hivatalos banki levélben. Az email-t egyébként sehol sem fogadják el mint bizonyíték. A bank nem tudná bebizonyítani, hogy email-ben megkeresett. Illetve nem a bank igazgatója szokott ilyen leveleket küldeni, hanem ügyintézők, maximum osztályvezetővel, csoportvezetővel aláírva. Nekik van jogosultságuk ilyenre, szép is lenne, ha mindennel a bankigazgatót zargatnák. :) Szerintem kamu.
2012. júl. 30. 09:11
 20/76 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kertek mar,hogy a nyissak bankszamlat hogy atutaljak a penzt,de ki tudja milyen penzt.Ilyesmibe sohasem mennek bele,nagy baj lehet belöle.Hallottam olyat is hogy ha nem is kernek penzt,hasznaljak a bankszamlad,ki tudja minlyen szelhamosok.Es te kedves kerdezö tudod ki hunyt el?
2012. júl. 30. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!