Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki olyan...

Kapott már valaki olyan e-mailt külföldről, hogy örökölt egy csomó pénzt egy nem is ismert elhunyttól? Ha igen honnan kapta és kitől?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm az öszinte véleményed.De hogy lehet az (talán hülye vagyok),hogy konkrétan a bank értékesítési igazgatója ez,aki kérésemre küldte a nyomtatványt,és ő létező személy,meg a bank is,a neten kerestem rá.Meg az a személy aki rámtalált segít hogy mi a következő lépés.Minden angol nyelven jön,nekem kell lefordítanom,és így is válaszolok.Ha kamu a bank,meg az értékesítési igazgató,akkor hogy van fent a neten mint a többi létező bank?
2012. júl. 30. 09:12
 22/76 anonim ***** válasza:
100%

Doktor (!) Csisztu Zsuzsát is átverték így

[link]

2012. júl. 30. 09:15
 23/76 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem kaptam ilyet :(
2012. júl. 30. 09:16
 24/76 A kérdező kommentje:
Igen,megnéztem a neten,ki is az aki meghalt egy balasetben az egész családjával,és nincs örökös,ezt írta a Times,a Post,de elég volt az elhunyt nevét beírnom a googléba,már dobta is a találatokat,mind külföldi újságcikk a tragédiáról.
2012. júl. 30. 09:16
 25/76 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én gondolom rosszul de mégis meddig tart egy bank honlapját összehozni?annak aki ért hozzá nem sokáig.

Telefonon hivtak már?

2012. júl. 30. 09:17
 26/76 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem levelet küldenek hanem személyesen keresnek fel...
2012. júl. 30. 09:18
 27/76 anonim ***** válasza:
95%

ne legyél már ennyire naiv! olyat még sosem hallottál, hogy létező bankok, emberek nevével visszaéltek?

az adathalászok is így működnek. csinálnak egy olyan honlapot, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti oldalra, aztán kicsalják vele az adataidat.

én sosem hiszek el semmi ilyesmit. ha hivatalos, ügyvédi pecsétes, papírra nyomtatott levél jön, akkor talán, de tuti, h elmennék az irodába személyesen, mielőtt még kiadok magamról bármilyen bizalmas infót.

28/76 A kérdező kommentje:
A bank csak a teljes nevemet,címemet,tel.számot,és e-maíl címemet kérte.
 29/76 anonim ***** válasza:
Milyen rokoni szálak kötnek az elhunythoz?
2012. júl. 30. 09:20
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem gondolkoztál még el, hogy honnan tudhatták a te e-mail címedet? Hiszen e-mail cím kereső nem létezik. Vagy te direkt hirdeted a valódi nevedet az e-mail címeddel együtt? Ha megnézed, 1000% hogy a legelső levélben még nem a neveden szólítanak, Mert nem tudják.
2012. júl. 30. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!