Érdemes várnom vagy nyugodjak bele?
Nem találok komoly kapcsolatra egy lányt sem. 24 éves vagyok. A korombéli lányok még az izgalmat és kalandot keresik egy pasiban.
Én pedig "jófiú" vagyok. Dolgozok, tanulok, sportolok stb.
Vajon érdemes várnom addig, míg elérem azt a korosztályt, ahol a lányok kezdenek megkomolyodni?
Vagy törődjek bele, hogy egyedül fogom leélni az életemet?
(ha eddig sem kellettem egy rendes lánynak komoly kapcsolatra, ezután sem fogok)
Azt légyszi NE írjátok, hogy ismerkedjek stb. mert gondolhatjátok, hogy nem a szobámban ülök egész nap, lehúzott redőnnyel és várom, hogy becsöngessen egy rendes lány és elhívjon randizni... ennél sokkalta életképesebb ember vagyok.
Mert most még azzal hitegetem magam, hogy várok még pár évet, addig teljesen felfüggesztem az ismerkedést, mert nem akarok belefásulni ebbe a helyzetbe. De félek, hogy pár év múlva is ugyanekkora lesz az értékem a párkapcsolati piacon, mint most (nulla).
Jó, előbb-utóbb biztosan megtalálod a párod, de van akinek később jön el az igazi, van, akinek hamarabb..
A tesóm is pont erre panaszkodik, hogy egyszerűen nem talál normális lányt, komoly kapcsolatra.. nemrég lett vége egy majdnem 3 éves kapcsolatának, azóta csak idiótákkal hozta össze a sors, bár a barátnője is az, mert elhagyta.. pedig az ok nevetséges! Mindegy!
Szóval, látod nem egyedi a probléma..
Tudom, hogy nehéz, de türelem.. ha nem akarod majd ennyire görcsösen, akkor fog jönni.. bár, tudom milyen rossz, ha vágysz a szerelemre, szeretetre, törődésre, hogy valakihez tartozz.. de nincs senki..
Viszont tényleg ne legyél depis, attól jobb nem lesz, csak lelkileg gyötröd magad!
Fel a fejjel Jófiú! ;)
"28"as voltam
"1. Mik a pozitívumaid? Az, hogy dolgozol, tanulsz, sportolsz, mind semleges tulajdonság. A nemdohányzás is. Tehát miből gondolod, hogy rendes vagy és rendes lányt érdemelsz?"
Jóindulatú vagyok. Tőlem tényleg távol áll, hogy bárkit is kibeszéljek vagy kinevessek. Segítőkész és szorgalmas vagyok. Elég csak belegondolni, hogy a háztartást kb. én intézem (munka mellett), és nem húzom a számat.
Becsületes vagyok és nem szoktam hazudni. (persze ezeket bárki elmondhatja magáról...)
"2. Általában hol szoktál ismerkedni?"
mostanában az interneten. nem társkeresőkön, azokból kiábrándultam. különböző fórumokon. és ha van egy lány, aki szimpatikusat ír, akkor felveszem vele a kapcsolatot.
"3. Ha az utcán szólítanál le lányokat, honnan tudnád, hogy ők rendesek?"
Nem tudhatnám. Csalódtam én már rendesnek hitt lányban is. De vannak olyan külső tényezők, amik megmutatják, hogy kivel passzolok össze és kivel nem. Nyilván a plázacicákkal nem passzolnék össze, más az ő életstílusuk. Mivel én nem járok bulizni, helyette más programokat szoktam rendezni, ezért sem passzolnék egy bulizós lányhoz. a különféle sztereotípiákról nem is beszélve.
"(ha eddig sem kellettem egy rendes lánynak komoly kapcsolatra, ezután sem fogok)"
Nem gondolod, hogy EZ az, ami süt rólad? A reménytelenség? Az eléggé visszatetsző.
"pár év múlva is ugyanekkora lesz az értékem a párkapcsolati piacon, mint most (nulla)."
Ha TE úgy gondolod saját magadról, hogy nulla vagy, más miért lásson beléd többet? Gondolj magadra úgy, mint egy árura. Nem reklámozhatod úgy, hogy nulla, senkinek nem kell, értéktelen. És amikor ezt gondolod magadról, az látszik rajtad.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de dolgoznod kell magadon. Elcsépelt és nyálas, de szeresd meg önmagadat.
És hogyan tudom magam értékesnek látni?
Ezt eredmények nélkül nehéz elérni, márpedig nekem azt kell...
Egyszerűen. Döntsd el, hogy az vagy.
Jó, nem egyszerű. De bele lehet jönni. Állj le az olyan gondolatokkal, hogy nem vagy jó, nem vagy értékes, és cseréld őket pozitív megerősítésekre. Előbb utóbb elhiszed, és ettől elhiszi más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!