Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sok vita van a családba...

Nagyon sok vita van a családban emiatt. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 21 évesen ott tartok, hogy még érettségizni sem voltam képes, és még egy egészségeset nem dolgoztam. Anyagi szempontból nem állunk fényesen, rengeteg a tartozásunk a bankok felé. Mostanában nagyon sok vitám van anyámmal, mert nem megyek dolgozni, ott tartunk, hogy elsejétől mehetek amerre látok. Egyszerűen nehezemre esik munkahelyet keresni. A gimnáziumot már egy éve befejeztem, ezt is 2 évvel később fejeztem be az átlagembernél, egy évet buktam, egyet meg más problémák miatt ismételtem. Mióta nem sulizok, alig mozdultam ki itthonról, csak mikor muszáj volt. Olyannyira megszoktam ezt, hogy nehezemre esik munkahelyet keresni, elindulni dolgozni, holott tudom, hogy 2 hét alatt belerázódnék.

21 évesen még eléggé gyerekes gondolkodásom van, anyám javasolta a pszichológust. Szerintetek mit tegyek?

2012. júl. 29. 07:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van ingyen pszichológus.
2012. júl. 29. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A sok csőlátású paraszt...mennyi buta ember van a földön!Nem írom le,amit 10 mondott,nekem is volt hasonló problémám.Ezen csak a pszichológus,vagy valamilyen lelki támogatás segít,más nem.
2012. júl. 29. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Csőlátású paraszt?

Szóval más örülne ha lenne munkája, és dolgozhatna, a kérdezőnek meg a nehezére esik, és várja a csodát. Minden fejben dől el, a pszichológus elbeszélget vele, ennyi. Sokra nem megy. Ha akarja, össze szedi magát, és elmegy dolgozni.

2012. júl. 30. 07:10
 14/14 anonim ***** válasza:

jajj hát mindjárt megsajnállak titeket....egy a baj veletek...iszonyatos gyenge emberek vagytok....nyafogtok, hogy jajj milyen lelkisérült vagyok, meg antiszoc, meg depis meg tököm tudja mi...de tenni ellene??? ugyaaaaan...majd még nyafogok párat és sajnáltatom magam és aki nem sajnál az egy r*hadék....héééé...fel kéne ébredni és élni az életet....komolyan...mindjárt elered a könnyem....néha elborzadok, milyen iszonyatos gyenge emberek élnek a világban....kicsit talpra állhatnátok az önsajnálatból és csinálhatnátok is vmit...te is kérdező...

23L

2012. júl. 30. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!