Barátom azt kapta a haverjától szülinapjára, hogy elmegy ugrani (amikor valaki viszi és ugranak, nem tudom a pontos nevét). 3 hete volt, de most lett aktuális az ugrás. Erről, hogy mit kapott ajándékba a haver feleségétől tudtam meg.
Ma hív kb 3 perce, hogy mizu, és bejelenti, hogy ma megkapta az ajándékát, de nem volt valami nagy szám.
Mintha egy világ tört volna bennem össze. Ennyire nem vagyok neki fontos, hogy ott legyek élete első ilyen kalandjánál? De még előtte vagy utána sem hívott fel. Nagyon rosszul esett. :(
Elhiszem hogy rosszul esett, de ne reagáld túl szerintem. Lehet egyedül akarta végigcsinálni és neked majd nem telefonban, hanem személyesen akarja elmondani.
Szóval szerintem ne durcogj rá, az csak újabb vitát szül és te is - mint mindenki - boldog kapcsolatot akarsz.:)
2012. júl. 22. 18:57
4/16 anonim válasza:
Te ezen fenn akadtál, hogy nem voltál ott? Jesszus... Mégis mit csináltál volna? Kiugrasz vele együtt? Vagy lentről kémleled az eget, ahol ő kb 1 hangyányi pont, majd egyre nagyobb lesz? Nem értem, mit kerestél volna ott...
2012. júl. 22. 19:07
5/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, én is csalódott lennék ha el sem hívott volna a párom ilyesmire.
2012. júl. 22. 19:09
6/16 anonim válasza:
Szerintem több dolgot nem akart. Hogy hisztizzél ,lent mert jajnemenj megfogszhalni stb, vagy pedig hisztizzél mert unatkozol a fűben amíg felszáll a repülő és leesnek és te nem mehetsz és csak neki lehet,neked miért nem vett senki jegyet ésatöbbi. Mert úgy veszem ki kérdésedből ,elég hisztis vagy :D
2012. júl. 22. 19:36
7/16 anonim válasza:
De utolsó előtti, mit csináltál volna ott? Mert ő felszáll a repülőre/helikopterre, te meg addig nekiülhetsz piknikezni, mert nem is látod és nem is hallod, mi történik a pároddal. Elmesélni pedig ha tetszett neki, akkor később is hihetetlen lelkesedéssel fogja, ha meg nem, akkor ott rögtön földetérés után sem fog örömkönnyekben kitörtni:)
2012. júl. 22. 19:41
8/16 anonim válasza:
Meglepődtem a válaszokon, mert én is kiakadnék. Mivel mindent megbeszélünk, nem érteném miért nem mondja el hogy egy ilyen különleges ajándékot kapott.
2012. júl. 22. 19:44
9/16 anonim válasza:
Én is kiakadnék
2012. júl. 22. 20:13
10/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta nyugi nem volt nagy szám! Most látom kirakva a haverjánál milyen csodálatos napot töltöttek együtt(ment a haver egész családja). Ha nem is azt vártam volna el, hogy elvigyen legalább felhívott volna előtte vagy utána. Szívem szakad meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!