Barátom azt kapta a haverjától szülinapjára, hogy elmegy ugrani (amikor valaki viszi és ugranak, nem tudom a pontos nevét). 3 hete volt, de most lett aktuális az ugrás. Erről, hogy mit kapott ajándékba a haver feleségétől tudtam meg.
Ma hív kb 3 perce, hogy mizu, és bejelenti, hogy ma megkapta az ajándékát, de nem volt valami nagy szám.
Mintha egy világ tört volna bennem össze. Ennyire nem vagyok neki fontos, hogy ott legyek élete első ilyen kalandjánál? De még előtte vagy utána sem hívott fel. Nagyon rosszul esett. :(
Én is kiakadnék, mert mi is mindent megbeszélünk. Nem akartam volna feltétlenül ott lenni, de legalább tudjak róla!
2012. júl. 22. 20:29
12/16 A kérdező kommentje:
Ja persze a lényeget kihagytam. Az én szülinapi ajándékom napoltuk(élmény autózás), mert szerinte nyugisabb időszak kell az életében. Én barom hagytam magam rábeszélni
2012. júl. 22. 21:00
13/16 anonim válasza:
Hát ha 2 hete lennék együtt valakivel akkor sem örülnék neki, de akkor még elfogadnám. Valószínűleg nem vagy olyan fontos, mint a haver.
Mi együtt élünk 1 éve, másfél éve vagyunk egy pár, és nálunk egy ilyen kirekesztés nem férne bele.
23N
2012. júl. 22. 21:41
14/16 anonim válasza:
Ez egy különleges élmény, szomorú, hogy nem akarta megosztani Veled, nem akarta, hogy lásd az örömét és együtt örülj Vele!:-( Kiakadnék, de nagyon!
2012. júl. 22. 23:10
15/16 anonim válasza:
Igen nem volt szep huzás, én duzzognák az biztos! Lehet nem is mentem volna el, de azért azt hogy elmesélje milyen jo izgalom elött áll.... rosszul is eshetett. De lehet nem szándékosan csinálta, lehet félt hogy halálra izgultad volna magad. En megbeszélném vele, és elmondanám hogy rosszul esett.
2012. júl. 23. 00:18
16/16 anonim válasza:
nem kell összenőni! haverjától kapta,vele ment. hagyd szegényt levegőhöz ,minek mindent együtt csinálni? ne fojtsd meg!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!