Mi lehet a párommal?
Pasiként erre azt tudom mondani, hogy ez egy átmeneti lelki hullámvölgy, amit a 'kedves' kollégák csak mélyítenek. Próbálj vele egy ideig türelmes lenni, ne forszírozd ezt a tetemrehívás hangulatú "itt és most azonnal" megbeszélést.
Annyit megkérdezhetsz tőle, hogy haragszik-e valamiért, mi a gond, mert mellette vagy, de jó lenne ha őszintén elmondaná. Így nem elszámoltatós, követelős hangulata lesz, hanem normális, emberléptékű.
Ha egy-két hét alatt nem változik a helyzet, akkor persze jobban rá kell "mászni", ezzel magam is egyet értek.
De ne egyből és azonnal a válás/szakítás csak azért, mert van egy rossz korszaka. Ha már a zegzugos női lélek is lehet rejtelmes, hát hidd el, a pasi lélek is az, csak másképpen. Mi azért felnőttként is kicsit "nagy gyerekek" maradunk. Bármennyire is szeretjük a nőt, akkor is picikét frusztráló vagy legalábbis kicsit nyomasztó a közeledő elköteleződés gondolata. És nem azért, mert attól tartunk, hogy onnantól nehezebb kihátrálni, mert elhihetitek csajok, hogy ha a pasi menni akar, akkor az menni fog, ha házas ha családos, ha nem. Egyszerűen az a kissé gyermeteg szabadság és függetlenségérzés "csorbul" egy picit, amit meg kell emészteni, el kell fogadni legbelül is.
Szerintem a pároddal is ennyi lehet. Megnyugtatlak, múló állapot, nem kell túlagyalnai :)))
SOK BOLDOGSÁGOT A CSALÁDALAPÍTÁSHOZ!!!! :)))
Én csak 2 dolgot mondanék.
1. Ne hazudj magadnak, NEM a munkatársai vannak rá rossz hatással. Lehet, hogy lázítják, de egy szerető embert nem lehet lázítani, mert lesz*rja. Ha ő ennyire befolyásolható, pont ideje, hogy ez még az esküvő előtt kiderüljön. (Jobb lett volna gyerek előtt...)
Azt, hogy mi baja, muszáj tisztáznod vele, de szigorúan a munkatársak kihagyásával - úgy értem, hogy nem lehet őket okolni semmiért, és felemlegetni sem érdemes. Egy kapcsolat 2 emberről szól, nekik ehhez semmi közük. Ha azt hiszed, hogy van, magadat vered át, és esélyed sem lesz a valódi problémát megoldani.
2. A te döntésed, hogy megtartjátok-e az esküvőt, én ezek után lemondanám. Nem old meg semmit, akkor sem, ha csak "megijjedt". Viszont a szakítást előbbre hozza, kevesebb időtök lesz rendbehozni a dolgokat, így az esély is kevesebb lesz, hogy rendbejön a kapcsolat. Megspórolsz magadnak egy esetleges válást és időt is nyersz.
Ha úgy adódik, jövő nyáron is össze lehet házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!