Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa 2 nap alatt annyit keres,...

Apa 2 nap alatt annyit keres, mint más 1 hónapban, mégis sajnálja tőlem a pénzt! Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

A barátom fizeti a fogamzásgátlómat is, mert én semmi zsebpénzt nem kapok. Ha megyek valahova, és kérnék 500 ft-ot, akkor sem kapok. Még az ásványvizet is a barátom fizeti, ha nagyon szomjas vagyok már..

2, legfeljebb 4 nap alatt megkeres 100.000 ft-ot, és mégis ilyen! Mindent sajnál tőlem, ha mégis kapok pénzt ezt hallgatom egy jó ideig, nem is merek már kérni.

Szóval visszatérve a fogamzásgátlóra, annyira rossz érzés, hogy a barátom fizeti az egészet, mikor rossz anyagi helyzetben van, azén apám meg simán megkeresi a milliókat egy hónapban, és én mégse tudok belefizetni...

Anya is utálja a pénz miatt apát (el akar válni már tőle), az utóbbi 5 évben lett ilyen, nyaralni sem megyünk, mert "pénzpazarlás". Félre ne értsétek, nem érdekel a nyaralás, nem erről van szó.

Mit tegyek? Annyira gáz, hogy ennyit keres, én meg évek óta egy pólót sem tudtam venni magamnak..

16/L

2012. júl. 28. 12:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
71%
Persze, az nem ciki neki, hogy gyereke gagyi cuccokban jár, és nem vesz neki gyógyszert, de az igen, ha dolgozik, kamu szagú ez az egész...
2012. júl. 28. 13:44
 32/38 anonim ***** válasza:
92%

és akkor 2 év múlva majd a barátod fog eltartani?

az nem lesz kellemetlen?

:D

2012. júl. 28. 13:48
 33/38 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg ám, ha a barátod fog eltartani, az nem lesz kellemetlen? Mióta vagytok együtt?

Apáddal pedig próbálj meg dülőre jutni.

2012. júl. 28. 13:50
 34/38 anonim ***** válasza:
28%

Ad 1: ne várj megértést apádtól, hogy 16évesen szexelsz és kell a fogamzásgátló! Egy apától ilyet sose várj!

Ad 2: a csapvíz is alternatíva, ha szomjas vagy

Ad 3: Lehet, hogy morgás helyett le kellene ültetned apádat egy jobb pillanatában és zsebpénzt kérni tőle! Plusz, ha tényleg komoly a kapcsolatod a barátoddal, feltenni a kérdést, hogy az abortuszodat fizetné szívesebben, vagy a fog.gátlót. Ha nem ad, akkor még mindig kérhetz anyudtól, a nők mindig összetartanak ilyen női dolgokban.

2012. júl. 28. 17:17
 35/38 anonim ***** válasza:
71%
de sötét vagy utolsó olvasd már el h minek kell a fogamzásgátló akkor irj hülyeséget....
2012. júl. 28. 22:21
 36/38 anonim válasza:
100%
Én addig sírnék neki amíg nem adna pénzt! de ilyen nincs, hogy egyáltalán nem ad, egyáltalán van mit ennetek?? Apád költ magára? vagy csak gyűjtöget? ez tipikus minél több a lové annál irigyebb.....
2012. júl. 29. 18:06
 37/38 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal jársz a legjobban ha őszintén elbeszélgetsz vele.

Ha eddig nem változott meg magától most miért tenné?

Ebből adódóan legjobb lenne ha őszinte lennél vele.

Mond el amit itt leírtál, hogy még ásványvízre sincs pénzed...

Nem hinném, hogy még ezek után is sajnálná tőled.

Persze mindezt normál hangnembe nem pedig követelőzően.

Amúgy mit dolgozik apud? :P

Én is akarok ilyen munkát :)

2012. júl. 29. 22:59
 38/38 anonim ***** válasza:
68%
Valami sántít. Ilyen apa csak a mesében van, jó volna meghallgatni az ő verzióját is.
2012. aug. 16. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!