Apa 2 nap alatt annyit keres, mint más 1 hónapban, mégis sajnálja tőlem a pénzt! Mi lehetne a megoldás?
A barátom fizeti a fogamzásgátlómat is, mert én semmi zsebpénzt nem kapok. Ha megyek valahova, és kérnék 500 ft-ot, akkor sem kapok. Még az ásványvizet is a barátom fizeti, ha nagyon szomjas vagyok már..
2, legfeljebb 4 nap alatt megkeres 100.000 ft-ot, és mégis ilyen! Mindent sajnál tőlem, ha mégis kapok pénzt ezt hallgatom egy jó ideig, nem is merek már kérni.
Szóval visszatérve a fogamzásgátlóra, annyira rossz érzés, hogy a barátom fizeti az egészet, mikor rossz anyagi helyzetben van, azén apám meg simán megkeresi a milliókat egy hónapban, és én mégse tudok belefizetni...
Anya is utálja a pénz miatt apát (el akar válni már tőle), az utóbbi 5 évben lett ilyen, nyaralni sem megyünk, mert "pénzpazarlás". Félre ne értsétek, nem érdekel a nyaralás, nem erről van szó.
Mit tegyek? Annyira gáz, hogy ennyit keres, én meg évek óta egy pólót sem tudtam venni magamnak..
16/L
Szerintem sincs ilyen, hogy "pénzt nem adok, nem engedlek dolgozni, de menjél szórakozni!". Ezt azért nehezen tudom elképzelni.
Ha ennyire bánt a fogamzásgátlós dolog, akkor inkább ne szedd.
Jaj ez egyszer már volt, csak törölve lett.
Meny akkor diákmunkára amikor ő dolgozik. Mást nem tudunk mondani, mert ha nincs pénz akkor nem tudod megvenni.
Nem írtam még ki erről kérdést, ez kb az 5. kérdésem, a többi mind másról szólt.
Nem szakadt cuccok, csak hát.. Elég gagyik már, szétmosottak...
Amúgy anyának is alig ad pénzt, anya nem dolgozik már, mivel apa nem akarta tovább fizetni a takarítónőt -.-
Ó én nem merek kérni egy új telefont, max álmodozhatok róla.
Különben onnan tudom, hogy mindig elmondja, mennyit keresett a héten.
Azt se tudja, hogy szedem.
De amúgy nagyon jó volt 4-5 éven át úgy élni, hogy peteéréskor és menzeszkor is max az ágyban tudtam lenni, annyira fájt a hasam a ciszták miatt.
Több orvosnál jártam, az egyetlen megoldás a tabletta. Ez van.
De nem tudom, miért kell erről ítélkezni, az én magánügyem, nem azért írtam bele a kérdésbe, hogy belekössetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!