Apa 2 nap alatt annyit keres, mint más 1 hónapban, mégis sajnálja tőlem a pénzt! Mi lehetne a megoldás?
A barátom fizeti a fogamzásgátlómat is, mert én semmi zsebpénzt nem kapok. Ha megyek valahova, és kérnék 500 ft-ot, akkor sem kapok. Még az ásványvizet is a barátom fizeti, ha nagyon szomjas vagyok már..
2, legfeljebb 4 nap alatt megkeres 100.000 ft-ot, és mégis ilyen! Mindent sajnál tőlem, ha mégis kapok pénzt ezt hallgatom egy jó ideig, nem is merek már kérni.
Szóval visszatérve a fogamzásgátlóra, annyira rossz érzés, hogy a barátom fizeti az egészet, mikor rossz anyagi helyzetben van, azén apám meg simán megkeresi a milliókat egy hónapban, és én mégse tudok belefizetni...
Anya is utálja a pénz miatt apát (el akar válni már tőle), az utóbbi 5 évben lett ilyen, nyaralni sem megyünk, mert "pénzpazarlás". Félre ne értsétek, nem érdekel a nyaralás, nem erről van szó.
Mit tegyek? Annyira gáz, hogy ennyit keres, én meg évek óta egy pólót sem tudtam venni magamnak..
16/L
Kérdező,én pontosan tudom h miről beszélsz! Sajnos az én apám is ilyen :( Sajnos megoldást még én sem találtam,max az elköltözést,de ahhoz még kell várnom 1 évet...
18/l
Az egy dolog, hogy van lakás, csak azt fent is kell tartani! Diákmunkával pedig nem lehet, főleg nem suli mellett.
Nyugodtan járj el dolgozni, apád majd lenyugszik, vagy annyira felidegesíti magát, hogy inkább ad pénzt.
Mondtam neki, amikor meglett a diagnózis, hogy gyógyszert kéne szednem, de ő okosabbnak hitte magát az orvosnál, és szerinte "majd elmúlik".
Ha összeköltöznék a barátommal, mikor 18 vagyok, addigra ő már dolgozna.
Mond meg Apukádnak, hogy ha majd nem lehet gyereked évek múlva, mert nem ad most gyógyszerre akkor tőled öregkorába se várjon semmit.
Egy kicsit túlzás, de talán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!