Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen lusta Párom, hogy...

Miért ilyen lusta Párom, hogy tudnám jobban befogni a munkába?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk mindketten.

Én rendszerint takarítok, van hogy hulla fáradtan is pakolok, teszem a dolgom, mert nem fekszem le úgy, hogy a lakás rumlis, rendezetlen.

Ő napi 10 órában ül a gép előtt, és egyszer sem áll fel segíteni.

Sokszor szólok neki, hogy segítsen, de csak annyit mond: jó, majd mindjárt, most játszok.

Van épp focit olvas, de akkor sem zavarhatom, mert épp olvas...

Egy hónap 1-2x segít, akkor is puffog és utálkozva néz rám, hogy merészelek szólni vagy megkérni, hogy rakja el a saját ruháit. Ha megkérem, hogy hajtogassa össze(tud hajtogatni, wáó!), akkor 1-2 hét mire eljut a tényleges megcsináláshoz(!!!)

Néha beszélni próbálok erről, de közönyösen annyit mond: aha, oké, majd segítek... 1 éve ezt hallom, de nem változott.

Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg segíthetne többet?

Mindig csak gépezni látom...

2012. júl. 28. 11:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Fú, figyelj ez nem normális. Az anyós csak azért mondja, hogy tegyél meg mindent a fiacskájának, akár az egészséged árán is. Ezt nem lehet sokáig bírni... valamit lépned kell
2012. júl. 28. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

én már leordítottam volna a szolgalelkű anyóskát a pic.sába.

ilyen alárendelt nőt. hagyd ott

2012. júl. 28. 19:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Csak azt tudnám, hogy mit fog csinálni, ha egyedül lesz. Mert ugye így családot nem fog alapítani, ezt sokáig senki sem bírja. Régen még át lehetett mosni egy fiatal lány agyát, ma már később mennek férjhez a nők, emancipálódtak, tapasztaltabbak. Szóval kb mindenki beint ennek az idiótának (Mondjuk te is az vagy, hogy elviseled. Sőt még talán idiótább is...)

Mi lesz a remélem nemsokára már volt pároddal és az apjával, ha az asszony meghal?? Szimplán éhenhalnak egy hónap múlva? Mert ugye pénzt sem keresnek, nincs miből ételt venniük, közművet fizetniük...

2012. júl. 29. 16:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezt a lustaságot én bizony sokáig nem tűrném el. Hamar kiadnám az útját! Nem 100 évvel ezelőtt élünk, ahol a nők végezték a házimunkát. Ma már egy férfi is ugyanúgy kiveheti a részét a házimunkából, főleg ha megkérik, hogy segítsen! Nem lesz tőle semmi bajuk!
2012. júl. 29. 18:14
 25/25 anonim ***** válasza:

Az én párom is hasonló!:) Mi mindketten dolgozunk+ én még itthon is.

Szokott néha segíteni, de van amikor látom rajta, hogy alig várja, hogy meneküljön a konyhából.

Ma is emiatt vesztünk össze.

Szó volt róla, hogy leszaladok a boltba majd, csak nekiálltam vasalni egy halom ruhát. Amikor végeztem, kérdeztem tőle, hogy lemenne-e a boltba.

Mire ő: azt mondtad te lemész.

Mondom kösz, ennyit megtehettél volna.

S utána még mosogattam, sepregettem. Amikor meglátta a porfist a kezembe, akkor akart segíteni. Mondtam neki, hogy magadtól kellene meglátni a munkát, ne én szóljak már mindenért. Nem gyerek, hogy mindent a szájába rágjon az ember.

Általában azzal szokott védekezni, hogy: "Minek csinálod meg?Senki nem mondta."

Ezzel tud kiakasztani. :D

2012. júl. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!