Férfiak akiknek van párja, ill férjek, zavarna titeket ha a feleségetek meg szeretné műttetni magát?
Itt egy páran jól leírták önértékelési zavar, és az csak duma a nőktől, Hogy "magamért teszem, mert én érzem magam jobban" Az ilyen szegény nőkből királyi életet élnek a plasztikai sebészek.
Ha igazán van egy nőnek önbizalma akkor zavarná, hogy megplasztikáztassa magát bárkiért. Aki szereti, az szereti minden testrészével ahogy az anyja megszülte. És ez az igazi szeretet. Egyébként a műtétekkel hazudják az egész lényüket, mert már nem lehet tudni hogy ki volt az átszabás előtt és vajh úgyis szeretnék ahogy előtte nézett ki? Én bediliznék mert akkor állandóan kétségeim lennének, hogy most a műanyag mellem kell vagy anélkül is kellenék?
Hja! A mellét akarja az orrához varratni, hogy ne lógjon le?
Praktikus!
Én megértem a kérdezőt. Egyik barátnőmnek tini kora óta hatalmas mellei vannak. Hát-nyakfájdalom, folyamatos beszólogatás, mára már elmondása szerint durvan lónak is.
Volt, hogy simán lekuvázták amelle miatt, pedig nem teszi ki.
Ő most gyűjt a kisebbítő műtétre.
Aki ezért elítéli, kivancsi vagyok rá mit tenne a helyébe...
Nem regen azt olvastam, hogy a mellmutetet ellenzo nok legalabb 75%-anak normalisan fejlett, szep mellei vannak. Az itteni valaszokbol is ez latszik beigazolodni. Nekem pl rettenetesen kicsi melleim vannak, 2 gyerek utan is azok, ugyhogy meg fogom muttetni, es a ferjem is tamogat.
Kerdezo, a te ferjed mit szol hozza? Elvileg ugy szeret, ahogy vagy: perfekcionistanak :)
Ha van penzetek ra, csinaltasd meg a muteteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!