Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a rendes férfiakt...

Miért mindig a rendes férfiaktól hallani, hogy nincs barátnőjük? Nők, ti már észrevettétek ezt?

Figyelt kérdés

pedig a lányok állítólag a rendes srácokat szeretik.

Nők, ti már észrevettétek, hogy nem a rendes pasikra buktok igazából, csak még magatok előtt sem meritek beismerni?

2012. júl. 27. 19:03
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Akkor egy egoista bunkó vagyok? :)
2012. júl. 27. 21:43
 32/58 anonim ***** válasza:

jahajj, mennyi "rendes" pasit megismertem már! aztán kiderült hogy egy szerencsétlen, unalmas lúzer, vagy egy buta szakbarbár.

sok kis szűzkuki azért gondolja magáról hogy olyan rendes, és életében nem csalná meg a nőjét, mert de facto esélye nincs a nőknél, és örül, hogy azt az egyet befűzte magának.

a legtöbbje tényleg azért van egyedül, mert marha uncsi ember, vagy épp mert nem ért a nőkhöz, az udvarláshoz.

engem pl teljesen hidegen hagy, h a pasi adott esetben hogy néz ki, mennyi pénze van. viszont alap, hogy legyen művelt, és meg tudjon nevettetni, kitaláljon izgalmas, vicces programokat, legyen benne merészség, vagányság. a legtöbb magát jófiúként aposztrofáló srácban eddig ezt egyszer sem találtam meg. a páromban viszont igen. azért a párom.

egyébként ugyanez van a "rendes" lányokkal is. hiába mondja sok fiú, h neki rendes lány kell, ha halálra unja magát mellette, akkor úgyis lépni fog, és keres egy "rosszlányt" (nem, nem prostit, hanem olyat, akiben van spiritusz, lazaság)

2012. júl. 27. 22:33
 33/58 anonim ***** válasza:
ja, és hozzátenném, hogy a párom nem agresszív, nem bunkó, tud bánni a nőkkel, jólnevelt. első szemlélőnek talán jófiúnak és unalmasnak hat, de jobban megismerve mindenki irigyel érte :)
2012. júl. 27. 22:36
 34/58 anonim ***** válasza:

Nekem volt pasim, aki azt gondolta, hogy ő rendes fiú. Lenézett minden kigyúrt pénzes pasit, mert ők a rossz fiúk, ő meg a jófiú. Aztán kiderült, hogy csak addig rendes, amíg el nem éri amit akart. Utána bunkó lett, igénytelen, unalmas, erőszakos, és igazából egy vesztes. Átvert, kihasznált, de még mindig azt gondolja, hogy ő a jó fiú.

Van másik ismerősöm is, aki szintén a jó fiú kategóriába sorolja magát. Közelebbről nem ismerem, de rengeteg agresszív megszólalása van, ha az ember hosszasan elbeszélget vele. Persze a rossz fiúkat ölné halomra, mert a lányoknak azok kellenek.

2012. júl. 27. 22:45
 35/58 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nincs jófiú. Vagy ha van, akkor dögunalmasak. hmmm... :)
2012. júl. 27. 22:57
 36/58 anonim ***** válasza:
Mi alapján sorolod magad a jófiúk közé?
2012. júl. 27. 23:05
 37/58 anonim ***** válasza:

Viselkedésed alapján nem vagy jófiú, csak simán irritáló, kötözködő, és mások véleményén, meglátásán, életén gúnyolódó.

Volt "jófiú" barátom, és azért szakítottam vele mert 3 napot átbőgött a semmiért (jajj félek, hogy elhagysz stb. pedig akkor jöttünk össze) és miután emiatt szakítottam vele (rém idegelő volt) én voltam a rossz és rosszakat terjesztett rólam, mi több figyelt egy honlapon (mikor épp másokkal kommunikáltam egy kis chat ablakban) feltörte az msnem hogy kivegye magát a tiltásból, és utána még én voltam a szörnyeteg, hogy szakítottam. Persze ő még most is jófiúnak tartja magát.

2012. júl. 27. 23:15
 38/58 A kérdező kommentje:

Nehéz lenne megválaszolni. Pl. nem hazudok, becsületes vagyok, félárván nőttem fel, tehát gyerekkoromtól kezdve felelősen kellett gondolkoznom, be vagyok vonva a háztartásba.

Mindenkivel kedves és jóindulatú vagyok. Nem vagyok bosszúálló típus stb.

2012. júl. 27. 23:16
 39/58 A kérdező kommentje:

37: azért mert egy elmebeteggel jöttél össze nem kéne engem is hozzá hasonlítani.

az más tészta, hogy amiket gondolsz és írsz rólam... ezek alapján simán el tudom képzelni, hogy miket terjeszthettél a srácról :)

ha rólam is képes voltál ilyeneket írni ismeretlenül...

2012. júl. 27. 23:19
 40/58 anonim ***** válasza:
Definiáld kérlek a "rendes férfit"!
2012. júl. 27. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!