Miért mindig a rendes férfiaktól hallani, hogy nincs barátnőjük? Nők, ti már észrevettétek ezt?
pedig a lányok állítólag a rendes srácokat szeretik.
Nők, ti már észrevettétek, hogy nem a rendes pasikra buktok igazából, csak még magatok előtt sem meritek beismerni?
jahajj, mennyi "rendes" pasit megismertem már! aztán kiderült hogy egy szerencsétlen, unalmas lúzer, vagy egy buta szakbarbár.
sok kis szűzkuki azért gondolja magáról hogy olyan rendes, és életében nem csalná meg a nőjét, mert de facto esélye nincs a nőknél, és örül, hogy azt az egyet befűzte magának.
a legtöbbje tényleg azért van egyedül, mert marha uncsi ember, vagy épp mert nem ért a nőkhöz, az udvarláshoz.
engem pl teljesen hidegen hagy, h a pasi adott esetben hogy néz ki, mennyi pénze van. viszont alap, hogy legyen művelt, és meg tudjon nevettetni, kitaláljon izgalmas, vicces programokat, legyen benne merészség, vagányság. a legtöbb magát jófiúként aposztrofáló srácban eddig ezt egyszer sem találtam meg. a páromban viszont igen. azért a párom.
egyébként ugyanez van a "rendes" lányokkal is. hiába mondja sok fiú, h neki rendes lány kell, ha halálra unja magát mellette, akkor úgyis lépni fog, és keres egy "rosszlányt" (nem, nem prostit, hanem olyat, akiben van spiritusz, lazaság)
Nekem volt pasim, aki azt gondolta, hogy ő rendes fiú. Lenézett minden kigyúrt pénzes pasit, mert ők a rossz fiúk, ő meg a jófiú. Aztán kiderült, hogy csak addig rendes, amíg el nem éri amit akart. Utána bunkó lett, igénytelen, unalmas, erőszakos, és igazából egy vesztes. Átvert, kihasznált, de még mindig azt gondolja, hogy ő a jó fiú.
Van másik ismerősöm is, aki szintén a jó fiú kategóriába sorolja magát. Közelebbről nem ismerem, de rengeteg agresszív megszólalása van, ha az ember hosszasan elbeszélget vele. Persze a rossz fiúkat ölné halomra, mert a lányoknak azok kellenek.
Viselkedésed alapján nem vagy jófiú, csak simán irritáló, kötözködő, és mások véleményén, meglátásán, életén gúnyolódó.
Volt "jófiú" barátom, és azért szakítottam vele mert 3 napot átbőgött a semmiért (jajj félek, hogy elhagysz stb. pedig akkor jöttünk össze) és miután emiatt szakítottam vele (rém idegelő volt) én voltam a rossz és rosszakat terjesztett rólam, mi több figyelt egy honlapon (mikor épp másokkal kommunikáltam egy kis chat ablakban) feltörte az msnem hogy kivegye magát a tiltásból, és utána még én voltam a szörnyeteg, hogy szakítottam. Persze ő még most is jófiúnak tartja magát.
Nehéz lenne megválaszolni. Pl. nem hazudok, becsületes vagyok, félárván nőttem fel, tehát gyerekkoromtól kezdve felelősen kellett gondolkoznom, be vagyok vonva a háztartásba.
Mindenkivel kedves és jóindulatú vagyok. Nem vagyok bosszúálló típus stb.
37: azért mert egy elmebeteggel jöttél össze nem kéne engem is hozzá hasonlítani.
az más tészta, hogy amiket gondolsz és írsz rólam... ezek alapján simán el tudom képzelni, hogy miket terjeszthettél a srácról :)
ha rólam is képes voltál ilyeneket írni ismeretlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!