Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a rendes férfiakt...

Miért mindig a rendes férfiaktól hallani, hogy nincs barátnőjük? Nők, ti már észrevettétek ezt?

Figyelt kérdés

pedig a lányok állítólag a rendes srácokat szeretik.

Nők, ti már észrevettétek, hogy nem a rendes pasikra buktok igazából, csak még magatok előtt sem meritek beismerni?

2012. júl. 27. 19:03
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel teljesen boldog vagyok az én rendes párommal. Nem küld be a konyhába 24/7, nem csal, nem ver, nem iszik, iszonyatosan figyelmes és nagyon kedves.

Aztán meg. Nem tudhatjuk kívülkről, hogy az adott rendes pasinak miért nincs. Egyébként általában az a rendes pasi, aki nyilvánossan fikázza a nőket, amiért a rosszfiúkat választják, annak kisebbségi komplexusa van, és előbb-utóbb mindig kiderül, hogy a puffogás mögött az van, hogy a nők vmi egyéb defektjéért kerülik. Én pl. ismnerek egy olyan saját bevallása szerint rendes pasit, aki pl. csak azért barátkozik lányokkal, hogy na majd később lehet belőle vmi, aztán ha a lány otthagyja, mert kiborul a bili, és a srác követeli, hogy na, ha már ilyen kedves voltam veled, legalább dugjunk, mert megérdemlem, akkor még hápog, hogy a lány egy háládatlan *síííííííp*, pedig igazából ebben az esetben a srác volt gerinctelen, hogy hátsó szándékkal kezdett el barátkozni eleve is... meg hát mkinek vannak rossz tulajdonságai, lehet, hogy őrülten féltékeny, nagyon smucig, anyuci pici fia, amiket nem minden nő tud tolerálni.

2012. júl. 27. 20:31
 22/58 anonim ***** válasza:

5: Ő bizony! :) És nagyon-nagyon igaza van, csak még te nem vagy elég bölcs és érett ahhoz, hogy ezt belásd.

Nem minden nőnek kell a rosszfiú, és nem minden életkorban, de fiatalon bizony hamarabb fordul a lányok érdeklődése a nem egészen rendes pasik felé, mint később.

2012. júl. 27. 20:38
 23/58 A kérdező kommentje:
18: nem vagyok szűz... és még csak nem is prostival veszítettem el..
2012. júl. 27. 20:47
 24/58 anonim ***** válasza:
Az előző párom vert. A mostani a tenyerén hordoz. Minden alkalommal meglát és dicsér, minden tekintetben tökéletesnek tart, míg az ex mindenért bántott. De lássuk figyeltél-e. Az az EX volt. Magyarul nem maradtam vele.
2012. júl. 27. 20:48
 25/58 A kérdező kommentje:
te legalább otthagytad és kerestél egy szamarat.
2012. júl. 27. 20:59
 26/58 anonim ***** válasza:

"te legalább otthagytad és kerestél egy szamarat."

Most akkor szerinted is az a normális, aki a rossz fiúval van?? Döntsd már el!

2012. júl. 27. 21:01
 27/58 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Minden ember más. Így nem lehet általánosítgatni. De köztudott hogy a jófiúknak sokkal nehezebb barátnőt találniuk mint a rosszfiúknak.

2012. júl. 27. 21:09
 28/58 anonim ***** válasza:

Szerinted a barátom szamár? Ha nem moderálnák ki, akkor szívesen billentyűkaratéznék veled.

Te egy szerencsétlenség vagy.

2012. júl. 27. 21:25
 29/58 A kérdező kommentje:
billentyű karatézz, engem hidegen hagy.
2012. júl. 27. 21:34
 30/58 anonim ***** válasza:
A végén mindig kiderül, hogy a jófiúk, vagy legalábbis azok, akik ezt állítják magukról, meg azt, hogy a nőknek a rossz fiúk kellenek, és ők ezért maradnak egyedül, igazából elviselhetetlenek, egoisták, bunkók, idegesítőek, és egyáltalán nem jófiúk. Legalábbis az itteni ilyen kérdések 90%-ának ez a vége.
2012. júl. 27. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!