Miért mindig a rendes férfiaktól hallani, hogy nincs barátnőjük? Nők, ti már észrevettétek ezt?
pedig a lányok állítólag a rendes srácokat szeretik.
Nők, ti már észrevettétek, hogy nem a rendes pasikra buktok igazából, csak még magatok előtt sem meritek beismerni?
Persze, a rendes férfiaknak is van hibája, de inkább az legyen, hogy nem szedi össze a szennyesét, feledékeny, minthogy agyba-főbe verjen, ne foglalkozzon velem, piáljon, stb...
Különbséget kéne tenni, aki megköt, az nem rendes és te, aki hagyod, nem vagy épeszű.
a 10es idézőjelbe tette a rendest.
a nők pedig akkor tesznek fel olyan kérdést, amikor épp szerelmi bánatuk van, és savanyú a szőlő pár óráig.
érdekes én több nővel is ismerkedtem, aki rendes pasit akart, de vagy nem válaszoltak egyszer csak vagy találtak hirtelen valakit. (előtte meg az volt a baj, hogy nem létezik rendes pasi, aztán pár nap múlva talált egyet)
A "rendes férfiak" itt a gyakorin egyenlő a lúzer férfiakkal. 22-25 vagy mégtöbb éves szűz pö csök! Akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kell egy nővel bármit is csinálni!
Az ilyen meg egy nőnek sem kell!
10-es vagyok.
amikor megismerkedtünk, rendes volt. Kb 1 hónapja lett ilyen hülye... De már folyamatban van a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!